Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Øst-Riv AS

Besøksadresse: Eternitveien 10, 1393 Vollen
Postadresse: Postboks 19 Bjerkås, 1393 Vollen
Telefon: 66 79 68 00

Bransje: Betongarbeid og forskaling, Maskinentreprenører og grunnarbeid, Prosjektledelse, Riving og sanering, Skadesanering, Stål

Nettside: ost-riv.no
E-post: post@ost-riv.no

Firmabeskrivelse

Øst-Riv AS gir plass til fremtiden. Vi river for å gi plass til det nye, vi rehabiliterer og vi utvider bygg i høyden, bredden eller grunnen.
Firmaets ledelse har 30 års erfaring i bransjen og har et stort kontaktnett. Vi er løsningsorienterte og tror på at en fleksibel tilnærming får jobben gjort - når forutsetninger endres, endrer vi oss også. Prosjektene er ofte komplekse og da er kontinuerlig og god dialog med alle involverte veien til et vellykket prosjekt.
Å «gi plass til fremtiden» krever også at vi tar et ustrakt ansvar for miljøet. Dette er en del av Øst-Riv sitt DNA. Vi har vært miljøfyrtårnbedrift i 10 år og vi har gjennomsnittlig sortering av avfall i våre prosjekter er på 90%. De neste 10 årene er vår ambisjon å bidra til utviklingen av sirkulære forretningsmodeller som gjør at ombruk og gjenbruk blir den nye normen. Vi har en praktisk tilnærming til problemstillingen og tror på å ta tak i ett og ett bygningsmateriale og gå opp veien, sammen med andre aktører i bransjen, til det inngår i det som kan bli en økonomisk bærekraftig modell for ombruk. Vi er allerede engasjert i flere pilotprosjekter for ombruk av byggematerialer, samt prosjekter der brukte byggevarer blir råvare i produksjon av nye varer. Utover dette er vi opptatt av å utvikle ny kompetanse og tekniske løsninger, som gjør det mulig å rive mindre, og oppgradere mer av dagens bygningsmasse til en moderne standard.
* Riving, Asbest/PCB-sanering, Miljøsanering ,Betongboring/-saging
* Miljøkartlegging
* Grunnarbeider, Stål- og betongarbeider

Våre målgrupper:

Offentlig, Private eiendomsutviklere. Totalenpreprenører.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Oslo 26. november 2019

Topp