Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Obos Prosjekt AS Avd Rogaland

Besøksadresse: Langflåtveien 29, 4017 Stavanger
Postadresse: Postboks 6666 St.Olavs plass, 0129 Oslo
Telefon: 47 22865796

Bransje: Boligbyggelag, Eiendom og eiendomsforvaltning, Energi, Fasadearbeid, Heis, Isolering, Overflatebehandling, Prosjektledelse, Rørleggere og VVS, Rådgivende ingeniører, Ventilasjon, Vinduer og dører

Nettside: www.obosprosjekt.no
E-post: opas@obos.no

Firmabeskrivelse

OBOS Prosjekt AS er et av Norges største firma innen prosjektadministrasjon med over 100 ansatte.
OBOS Prosjekt tar oppdrag fra alle typer kunder innenfor bolig og næringsbygg.
Vi driver bistand med prosjektadministrasjon, prosjekt- og byggeledelse, samt uavhengig kontroll ved gjennomføring av alle typer byggeprosjekter.
OBOS Prosjekt ivaretar byggherres ansvar for SHA (sikkerhet, helse og arbeidsmiljø) i forhold til «byggherreforskriften».
OBOS Prosjekt bistår med utredninger, prosjektering og gjennomføring av forskjellige nybygg og ombyggingsprosjekter. Vi gjennomfører tilstandsvurderinger og vedlikeholdsplaner av bygningsmassen.
Har egen lab for å gjøre enkle undersøkelser i forbindelse med betongrapporter.
Vi gjøre utredninger av det tekniske anlegget, våtrom, inneklima, energirådgivning, heis og elektrotekniske anlegg, samt utemiljø. Vi lager forprosjekter og kostnadsrapporter for å avklarer omfanget og alternativer for prosjekt vedtas.

Vår spesialkompetanse:

OBOS Prosjekt har spesialkompetanse på prosjekter i eksisterende boligmasse. I dette segmentet er det mange hensyn å ta og mange å ta hensyn til. Vi har spesielt fokus på vedlikeholdsplanlegging, tilstandsvurdering og teknisk forvaltning. Dette gir oversikt over kostnadene, samt råd og anbefalinger om tilstand og tiltak fra uhildet part.

Våre målgrupper:

OBOS Prosjekt tar oppdrag fra alle typer kunder innenfor bolig og næringsbygg. Hovedfokus er eksisterende bygg.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Stavanger 09. mai 2016 | Bygg og anlegg Stavanger 07. mai 2018 | Bygg og anlegg Stavanger 27. september 2023

Topp