Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Nye Veier AS

Adresse: Tangen 76, 4608 Kristiansand S
Telefon: 479 72 727

Bransje:

Nettside: http:, , www.nyeveier.no
E-post: post@nyeveier.no,

Firmabeskrivelse

Nye Veier er et fullt ut statlig eid aksjeselskap. Selskapets oppgaver omfatter å planlegge, bygge, drifte og vedlikeholde viktige hovedveier. Disse binder landet vårt sammen, og knytter Norge til hovedveier i utlandet. Nye Veier skal være en slank og effektiv byggherreorganisasjon, med et mål om å sikre helhetlig og kostnadseffektiv utbygging og drift av trafikksikre hovedveier.

Vår spesialkompetanse:

Nye Veier E6 Mjøsregionen bygger nye E6 fra Kolomoen - Moelv - Lillehammer - Øyer sør. Veistrekningen blir totalt 80 km og er estimert til å koste ca. 20 milliarder kroner. Hensikten med prosjektet er å sørge for økt trafikksikkerhet, bedre trafikkavvikling og stimulere til vekst og utvikling i innlandet. Delstrekningen Kolomoen ? Moelv skal sluttføres i 2021. Strekningen er 43 km og skal bygges som firefelts motorvei med 110 km/t. Strekningen går gjennom kommunene Stange, Hamar og Ringsaker i Hedmark fylke.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Hedmark/Oppland 12. september 2017 | Møteforum Bygg og anlegg Trondheim 18. november 2019

Topp