Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Novaform Bergen AS

Adresse: Kanalveien 66, 5068 Bergen
Telefon: 970 80 909

Bransje: Eiendom og eiendomsforvaltning, Prosjektledelse

Nettside: http:, , www.novaform.no
E-post: Blg@novaform.no

Firmabeskrivelse

Novaform tilbyr allsidig prosjektadministrasjon for bygg- og anleggsbransjen. Vi tar hånd om hele prosjektet, fra planlegging av første spadestikk, til siste hånd på verket er lagt.
Med bred kompetanse og lang erfaring med kunder innen både privat og offentlig næring, evner vi å tilpasse oss de forutsetninger som følger hvert enkelt prosjekt. Vi holder tråden, sørger for effektiv utførelse og god kommunikasjon. På den måten skaper vi også merverdi for deg som oppdragsgiver. Med et bredt utvalg byggherretjenester, bidrar Novaform til å realisere de gode ideene. Vi kan bidra med alt fra byggesøknader, kontrakter, HMS-planer, innkjøp og byggeregnskap, til fremdriftsplaner og annen prosjekt og byggeledelse.

Vår spesialkompetanse:

Prosjektledelse, byggeledelse, byggherreombud, SHA, uavhengig kontroll, prosjekteringsledelse, prosjektutvikling, byggelånskontroll,

Våre målgrupper:

Eiendomsutviklere, eiendomsbesittere, investorer, utbyggere/forvaltere, advokater, bistand til entreprenører der det ikke er interessekonflikter med våre byggherre kunder.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Bergen 05. november 2018 | Bygg og anlegg Bergen 28. oktober 2019 | Bygg og anlegg Oslo 01. desember 2021 | Bygg og anlegg Bergen 23. mai 2022

Topp