Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Norsk Interaktiv AS

Adresse: Storgata 32, 0184 Kristiansand S
Telefon: 38 12 34 56

Bransje: HMS, IKT - Programvare, IKT - Webløsninger, Utdanning og kurs, Videoproduksjon, Merkevarebygging

Nettside: www.norskinteraktiv.no
E-post: firmapost@norskinteraktiv.no

Firmabeskrivelse

Norsk Interaktiv er den fleksible totalleverandøren av effektiv opplæring på nett. Vi bidrar til økt ytelse og lønnsomhet for våre kunder.
Utvikling av nettkurs
Norsk Interaktiv skreddersyr e-læringskurs ut fra kundens behov. I tillegg kan allerede utviklede konsepter raskt tilpasses den enkelte virksomhet. Norsk Interaktiv bistår, gjennom sine innholdsprodusenter med utvikling av nettbaserte kurs som er effektive med høy læringsverdi.
E-læringsplattform
Norsk Interaktiv tilbyr sin prisbelønnede teknologiplattform Mentorkit Enterprise® for produksjon, leveranse og administrasjon av e-læring. Opplæring kan kjøres på PC, nettbrett og mobil.
Blant våre kunder er Posten Norge, Høyre, Redningsselskapet, NSB, NorgesGruppen, Blå Kors Norge, Sweco, Eltek, og Peppes Pizza.
24. august 2014 mottok Arbeidstilsynet pris for beste multimediale verktøy på verdenskongressen for arbeidsmiljø i Frankfurt, blant 70 innsendte produkter. Produsent: Norsk Interaktiv AS.

Vår spesialkompetanse:

Vi har produsert mellom 300 og 400 nettkurs innenfor en rekke temaer.Onboarding/introkurs for nyansatte. Motion Graphics som formidlingsform. Produktopplæring. Etikk, HMS, Utvikling og utrulling av nasjonale bærekraftige e-læringsprosjekter som Migranorsk (ledende internettbaserte norskopplæringskonsept for voksne minoritetsspråklige) og Kompetanseløftet (40 timers kompetansepakke for bussjåfører laget i samarbeid med NHO Transport).

Våre målgrupper:

Bedrifter og organisasjoner i Osloområdet med behov for opplæring av minimum 350 personer årlig. I den grad disse har internasjonal virksomhet er vi med disse ut og språkversjonerer e-læringsplattform og nettkurs.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Oslo 29. november 2016

Topp