Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Norsk Gjenvinning As Renovasjon Kristiansand

Adresse: Mjåvansveien 68, 4628 KRISTIANSAND S
Telefon: 09700

Bransje: Avfallshåndtering

Nettside: www.norskgjenvinning.no

Firmabeskrivelse

Norsk Gjenvinning konsernet leverer tjenester og produkter innen aktivitetsområdene gjenvinning av husholdningsavfall, næringsavfall og metaller, samt industriservice, riving og miljøsanering.
Konsernet omsatte for 3,3 milliarder kroner i 2010 og har ca. 34.000 kunder.

Hver dag bidrar våre ansatte i hele Norge til en global miljøinnsats i sitt eget nærmiljø. Norsk Gjenvinning håndterte over 1,4 millioner tonn avfall i 2010, og innsatsen er et viktig bidrag til Norges miljøregnskap.

Konsernet har ca. 1.233 ansatte ved 72 adresser (kontorer og anlegg) i Norge. Ved anleggene produseres bl.a. råstoffer som er viktige handelsvarer både nasjonalt og internasjonalt.

Konsernet er siden 2011 100 % eiet av Altor Group.

Vår spesialkompetanse:

Vi henter avfall innen alle bransjer og tilpasser så langt det er mulig våre løsninger og utstyr etter kundens behov. Vi hjelper bl.a. våre kunder med: - opplæring av ansatte for å få til en best mulig sortering - avfallsplaner og miljøsaneringsrapporter

Våre målgrupper:

- Bygg og anlegg - Varehandel - Eiendom og kontor - Industri - Grafisk

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Sørlandet 26. april 2010 | Bygg og anlegg Sørlandet 25. oktober 2011 | Møteforum Sørlandet 23. mai 2013

Topp