Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Norsk Gjenvinning AS

Adresse: Storasundsveien 141, 4260 TORVALSTAD
Telefon: 9700

Bransje: Avfallshåndtering

Nettside: www.norskgjenvinning.no

Firmabeskrivelse

Norsk Gjenvinning konsernet er Norges største aktør innenfor gjenvinning og miljøtjenester for både næringsliv, offentlig sektor og private husstander. Norsk Gjenvinning er kvalitet og miljøsertifisert etter ISO 9001, ISO 14001, samt OHSAS 18001 som er en standard for sikkerhet, helse og arbeidsmiljø. Vi har også sertifikater fra StartBANK, TransQ, Sellicha og Achilles. Alle miljø- og avfallsrelaterte tjenester fra en og samme leverandør er kostnadseffektivt og enkelt. Én leverandør å forholde seg til, enhetlig og oversiktlig fakturering, og én kontaktperson som kundens total behov.

Vår spesialkompetanse:

Mange års erfaring har lært oss at tett samspill med kunden gjennom dialog og behovskartlegging gir de beste løsningene. Da blir veien mellom planer og gjennomføring kort og effektiv og vi får en løsning som er tuftet på sikkerhet, kvalitet og økonomi.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Haugesund 04. september 2012 | Bygg og anlegg Haugesund 09. september 2013 | Bygg og anlegg Haugesund 31. august 2015

Topp