Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Norgesgruppen Eiendom Agder AS

Besøksadresse: Vige , 4633 Kristiansand
Postadresse: Postboks 183, 4633 Kristiansand
Telefon: 47 38092750

Bransje: Eiendom og eiendomsforvaltning, Eiendomsutviklere

Nettside: www.norgesgruppen.no

Firmabeskrivelse

Innenfor NorgesGruppens eiendomsvirksomheten arbeides det kontinuerlig med å skaffe gode beliggenheter for våre butikker; Kiwi, Meny, Spar og Joker, samt vår engrosvirksomhet ASKO. Eiendomsvirksomheten er et eget forretningsområde i NorgesGruppen og er i Agder styrt via selskapet NG Eiendom Agder AS
De seneste årene har NG Eiendom Agder AS, i egen regi og sammen med våre samarbeidspartnere, investert ca 80-100 MNOK pr år i utvikling av eksisterende portefølje, samt nyoppførte bolig- og næringsbygg. Vi har ekspansive og offensive planer i årene fremover og skal fortsette kampen om de beste prosjektene for etablering av våre dagligvareforretninger
Norgesgruppen er også en betydelig leietaker i Agder-regionen, og er hele tiden på utkikk etter eksisterende bygg/eiendom som kan bygges om/utvikles til dagligvareforretning.
NorgesGruppen er blant Norges 10 største eiendomsaktører, og regionalt for Agder en betydelig aktør i eiendomsmarkedet. Vi besitter og utvikler eiendom fra Risør i øst til Flekkefjord i Vest, og Hovden i Nord, en portefølje med ca 130 butikker som er knyttet til Norgesgruppen.
NorgesGruppen Eiendom AS har til enhver tid interessante eiendomsprosjekter på gang, samtidig som vi er åpne for nye muligheter og samarbeidspartnere.
Vi ønsker å komme i kontakt med eiendomsbesittere, investorer, entreprenører og andre som kan tilby alt fra godt beliggende tomter til større utbyggingsprosjekter, inneholdende både bolig og næring.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Sørlandet 25. januar 2024

Topp