Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Norges Golfforbund

Adresse: Songsveien 75 J Ullevål Stadion, 0840 OSLO
Telefon: 21 02 91 50

Bransje: Idrett

Nettside: www.golfforbundet.no

Firmabeskrivelse

NGF er Norges 3. største særforbund med over 120.000 medlemmer. Bare Fotball og ski er større. Ca 175 klubber med god geografisk spredning gjør at golf lever opp til sitt slagord -"En idrett for alle". Golf står på OL programmet for 2016 og flere av våre beste spillere kan hevde seg der.
NGF har knyttet til seg flere kommersielle samarbeidspartnere. Dette er et toveis samarbeid der våre partnere skal bidra til at vi når våre mål, samtidig som vi skal skape en business og relasjonsarena for dem.
I 2011 startet vi opp vår markedskampanje med budskapet "Gjør noe sammen - spill golf". Golv skal ta posisjonen som den idretten som er best egnet til å samle familie, venner og business relasjoner. Handicap systemet gjør at det bygges broer mellom ulike ferdighetsnivåer og det skaper nye broer mellom ulike generasjoner og ambisjonsnivåer. Golfsporten har i motseting til de fleste andre idretter arenakapasitet, og vi er derfor rustet for en kraftig vekst i årene som kommer.
Golfens image som snobbesport er snart visket helt ut, og nye regler gjør at man ikke lenger trenger frykte vanskelige kurs og grøntkort eksamen.

Våre målgrupper:

Mange målgrupper, men vi ønsker å styrke oss i forhold til yngre og kvinner.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Drammen 08. mars 2011 | Møteforum Oslo 01. november 2011

Topp