Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Nordic Crane Oslo AS

Adresse: Ringensveien 2, 0978 Oslo
Telefon: 22 78 77 00  Faks: 22 78 77 01

Bransje: Utleie av maskiner og utstyr

Nettside: www.nordiccrane.com
E-post: oslobestilling@nordiccrane.com

Firmabeskrivelse

Nordic Crane Oslo AS er ledende innen kraner, mobilkraner og transporttjenester i Osloregionen.

Nordic Crane Oslo AS har lange tradisjoner for å levere kran- og transporttjenester av høy kvalitet. Som en videreføring av T. O. Bull som startet opp i 1970 setter vi stoltheten vår i å jobbe effektivt og sikkert. Fra våre avdelinger i Oslo,Dal,Drammen,Hønefoss og Valdres jobber det over 100 ansatte.
En stor del av oppdragene våre utføres for bygg- og anleggsbransjen, og vi er vant til å jobbe med små og store entreprenører for å løse utfordringer på en forsvarlig måte. Vi er vant til å bli stilt krav til, og vi jobber målrettet for å alltid ligge i forkant av hva kundene våre krever av oss, både innen HMS og kvalitetssikring av tjenestene våre.

Nordic Crane Group disponerer nærmere 500 enheter innenfor mobilkraner, lastebilkraner og transportutstyr. Enhetene er lokalisert på rundt 40 steder fra Hammerfest i Nord-Norge til Malmø i Syd-Sverige. Vi sitter på mye lokalkunnskap, har store ressurser og kan raskt starte dine løfteoppdrag og prosjekter.

Vår spesialkompetanse:

Med høy kompetanse og lang erfaring planlegger, dokumenterer og utfører vi prosjekter med fokus på kvalitet og sikkerhet.

Våre målgrupper:

Bygg og anlegg, petroleum, industri og vindkraft.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Romerike 25. mars 2014 | Bygg og anlegg Drammen 21. mai 2014

Topp