Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Norconsult AS, avd Drammen

Adresse: Hotvetallèen 11, 3018 Drammen
Telefon: +47 67 57 10 00

Bransje: Arkitekter, Belysning, Prosjektledelse, Rådgivende ingeniører

Nettside: http:, , www.norconsult.no
E-post: firmapost@norconsult.com

Firmabeskrivelse

Norconsult er Norges største og en av de ledende tverrfaglige rådgiverbedrifter i Norden. Våre tjenester er rettet mot samfunnsplanlegging, prosjektering og arkitektur, og vi er en toneangivende aktør både nasjonalt og internasjonalt.

Med nyskapende og målrettede råd skal Norconsult bidra til kundenes verdiskapning og suksess - og til et bærekraftig og sunt samfunn.

Vi engasjerer oss i alle deler av utviklingen, fra idéfase til overordnede planer, prosjektering og driftsstøtte. Årlig utfører vi flere tusen oppdrag for offentlige og private oppdragsgivere i inn- og utland.

Misjon:
Vår kunnskap bidrar til et mer verdifullt samfunn.

Vår spesialkompetanse:

Norconsult er engasjert i prosjekter innen bygg og eiendom, samferdsel, energi, industri, vann og avløp, olje og gass, miljø, plan, arkitektur, sikkerhet og IT. Våre tjenester omfatter planlegging og rådgivning i alle faser av et prosjekt - fra idéfase til overordnede planer, prosjektering og driftsstøtte. Norconsult bidrar til kundenes verdiskapning og suksess, og til et bærekraftig samfunn, gjennom nyskapende og målrettede rådgivningstjenester. Vi er opptatt av at det i vår rådgivning og i valg av løsninger, vises omtanke for samfunnets sårbarhet. Vi bruker aktivt vår kompetanse innenfor miljø, risiko, sikkerhet og beredskap for kundene våre, i konsernets ideelle samarbeid og engasjement, og i drift av egen virksomhet. Årlig utfører vi flere tusen oppdrag for offentlige og private oppdragsgivere i inn- og utland. Flere av disse er store og langvarige prosjekter der flerfaglig laginnsats dominerer, mens andre kan være små, kortvarige studier og forprosjekter der spisskompetanse og rådgivererfaring er dominerende innsatsfaktorer.

Våre målgrupper:

Byggherrer, entreprenører, prosjektutviklere i både privat og offentlig sektor.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Drammen 02. juni 2010 | Bygg og anlegg Drammen 28. mai 2013 | Bygg og anlegg Drammen 21. mai 2014 | Bygg og anlegg Oslo 24. november 2014 | Bygg og anlegg Drammen 27. oktober 2021

Topp