Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Norconsult AS, avd. Haugesund

Besøksadresse: Torggata 10, 5525 HAUGESUND
Postadresse: Postboks 458, 5501 HAUGESUND
Telefon: 45 40 47 18

Bransje: Arkitekter, Brannvern, Prosjektledelse, Rådgivende ingeniører

Nettside: www.norconsult.no
E-post: jorn.morten.karlsen@norconsult.com

Firmabeskrivelse

Norconsult er Norges største og en av de ledende tverrfaglige rådgiverbedrifter i Norden. Våre tjenester er rettet mot samfunnsplanlegging, prosjektering og arkitektur, og vi er en toneangivende aktør både nasjonalt og internasjonalt.
Med nyskapende og målrettede råd skal Norconsult bidra til kundenes verdiskapning og suksess - og til et bærekraftig og sunt samfunn. Norconsult har 3100 medarbeidere. Vår virksomhet drives ved 51 kontorer i hele Norge

Vi engasjerer oss i alle deler av utviklingen, fra idéfase til overordnede planer, prosjektering og driftsstøtte. Årlig utfører vi flere tusen oppdrag for offentlige og private oppdragsgivere i inn- og utland.

Kontoret i Haugesund ble opprettet i 1997 og har i dag 26 ansatte med avdelingskontor i Ryfylke. Vi har lokal kompetanse innen arealplanlegging og analyse, byggeteknikk, brannteknikk, infrastruktur, samferdsel/veiprosjektering, landskapsarkitektur, miljø, VA/kommunalteknikk samt prosjektadministrasjon og byggeledelse.

Vår spesialkompetanse:

Feltutbygging, næringsområder, industrianlegg, olje og gass landanlegg, samferdselsprosjekter, vann og avløpsprosjekter, brannrådgivning, utendørsanlegg, konsekvensanalyser, miljøsanering, miljøanalyser etc. Vi er godkjent som prosjekterende (PRO) i tiltaksklasse 3 i henhold til PBL og påtar oss rollen som ansvarlig søker (SØK).

Våre målgrupper:

Alle typer av både offentlige og private tiltakshavere

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Haugesund 04. september 2012 | Bygg og anlegg Haugesund 01. september 2014 | Bygg og anlegg Haugesund 31. august 2015 | Bygg og anlegg Haugesund 31. mai 2017

Topp