Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Norconsult

Besøksadresse: Vestfjordgaten 4, 1338 Sandvika
Postadresse: Postboks 626, 1303 Sandvika
Telefon: +47 67 57 10 00

Bransje: Arkitekter, Prosjektledelse, Rådgivende ingeniører

Nettside: www.norconsult.no,
E-post: firmapost@norconsult.com

Firmabeskrivelse

Norconsult er Norges største og en av de ledende tverrfaglige rådgiverbedrifter i Norden. Våre tjenester er rettet mot samfunnsplanlegging, prosjektering og arkitektur, og vi er en toneangivende aktør både nasjonalt og internasjonalt.

Med nyskapende og målrettede råd skal Norconsult bidra til kundenes verdiskapning og suksess - og til et bærekraftig og sunt samfunn.

Se vår nettside: www.norconsult.no

Vår spesialkompetanse:

Norconsults tjenester er rettet mot samfunnsplanlegging, prosjektering og arkitektur. Vi leverer tjenester innen planlegging og rådgivning i alle faser av oppdragene; fra idéfase og overordnede planer til prosjektering og driftsstøtte. Vi løser våre oppdrag gjennom våre elleve markedsområder; Samferdsel, Bygg og eiendom, Energi, Vann og avløp, Industri, Olje og gass, Miljø, Sikkerhet, Plan, Arkitektur ? og IT. Av selskapets 4 600 medarbeidere arbeider om lag 3 400 i Norge. Norconsult har mer enn 100 kontorer i Norge og internasjonalt. Selskapet er eid av medarbeiderne.

Våre målgrupper:

Vi engasjerer oss i alle deler av utviklingen, fra idéfase til overordnede planer, prosjektering og driftsstøtte. Årlig utfører vi flere tusen oppdrag for offentlige og private oppdragsgivere i inn- og utland.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Drammen 28. mai 2018 | Bygg og anlegg Oslo 01. desember 2021

Topp