Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

NIRAS Norge AS

Adresse: Kongensgate 4, 0153 Oslo

Bransje: Energi, Prosjektledelse, Rådgivende ingeniører

Nettside: www.nirasnorge.no
E-post: JJA@niras.com

Firmabeskrivelse

NIRAS Norge består av ca. 100 kompetente rådgivende fordelt på kontorer i Drammen, Oslo og Stavanger. NIRAS er en skandinavisk rådgivningsvirksomhet med 38 kontorer i 26 land i Europa, Asia og Afrika, som har spesialistkompetanse innen ingeniøroppgaver og profesjonelle tjenester.

NIRAS tilbyr ingeniørarbeid, planlegging, prosjektstyring og andre tjenester innen alle aspekter av bygg. Vi retter oss mot tradisjonelle byggeprosjekter som jernbane, havneanlegg, komplekse bygg som store sykehus, samt prosjekter innen miljø, klima og energi, tradisjonell energi så vel som grønn energi og utviklingsbistand.

De fleste av våre over 2200 ansatte er høyt utdannede spesialister, som blant annet ingeniører, antropologer, økonomer, arkitekter og ledelseskonsulenter.

Vår spesialkompetanse:

Infrastruktur Vi tilbyr rådgivning i forbindelse med prosjekter innen geoteknikk, lufthavner, broer, kyst- og havneanlegg, baner, trafikk og vei. Står du overfor utfordringer som krever dyp innsikt i ett eller flere fagområder i ditt anleggsprosjekt, hjelper våre spesialister deg å gjennomføre prosjektet. Miljø Innen miljø kreves ofte samarbeid på tvers av mange fagområder for å finne de beste løsningene. NIRAS rådgivning innen miljøfeltet er basert på kunnskap, kompetanse og objektivitet, ikke meninger og forhåndsoppfatninger. Denne innfallsvinkelen har gitt NIRAS et profesjonelt omdømme vi er stolte av. Vann og avløp NIRAS har over 250 eksperter som tilbyr rådgivning om alt innen Vann og avløpsområdet, enten det gjelder vannverk og drikkevannskvalitet eller distribusjon, renovering og hydraulisk modellering. Vi tilbyr også rådgivning innen fornybar energi, fjernvarme, natur- og biogass, symbioser og ressurser samt organisasjonsutvikling. Prosjektadministrasjon Foruten tradisjonelle oppgaver innen PA tilbyr NIRAS Norge bruk av VDC og ICE i gjennomføringen av prosjekter. Tjenestene er nye i Norge og tilbys som effektiviserende tjenester i prosjektarbeidet.

Våre målgrupper:

Offentlige- og private kunder. Entreprenører Utbyggerer Industri Byggeprosjekter Anleggsprosjekter Infrastruktur Arkitekter

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Drammen 23. mai 2017 | Bygg og anlegg Oslo 26. november 2019

Topp