Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Netledger AS

Besøksadresse: Østensjøveien 39/41, 0667 Oslo
Postadresse: Postboks 6731 Etterstad, 0609 OSLO
Telefon: 06731

Bransje: Dokumenthåndtering, Regnskap

Nettside: www.netledger.no
E-post: morten.bratlie@netledger.no

Firmabeskrivelse

Netledger ønsker å utgjøre en forskjell. Vi er et nyskapende selskap med 40 ansatte som tilbyr outsourcing av økonomi og lønnsfunksjonen. Selskapet har rådgivere, økonomi og lønnskonsulenter med solid erfaring og kompetanse. Vår forretningsidé er å gi våre kunder tilgang til à jour økonomisk nøkkelinformasjon for økt kontroll og bedre beslutningsgrunnlag.
Nøkkelinformasjon gjøres enkelt og sikkert tilgjenglig via den internettbaserte applikasjonen XLEDGER.NET. Netledgers metodeverktøy Accounting Positioning System sikrer kundetilpasset implementering og arbeidsdeling samt korrekt rapportering, kontroll og dokumentasjon av regnskapene.
I vårt tilbud legger vi til grunn en tilpasset arbeidsdeling der ditt fokus er å attestere bilagene via elektronisk arbeidsflyt, godkjenne regningene for utbetaling og sørge for å fakturere. Alt det andre tar vi ansvaret for. Dette gjelder digitalisering av dokumenter og bilag, løpende oppdatering av regnskap og lønn, lovpålagte krav samt at økonomisk nøkkelinfo er tilgjenglig for deg til enhver tid så lenge du har nettilgang.

Vår spesialkompetanse:

Prosessendringer og tjenesteutsetting av funksjonene regnskap og lønn. Implementering, support og fjerndrift av det internettbaserte ERP systemet XLEDGER.NET.

Våre målgrupper:

Bedrifter innen handel, tjenesteytende og entreprenører. Stiftelser og organisasjoner.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Oslo 28. februar 2008 | Møteforum Oslo 22. mars 2010 | Møteforum Oslo 23. januar 2012

Topp