Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

NCC Norge AS

Adresse: Brøsetveien 164, 7069 TRONDHEIM
Telefon: 73 98 51 00

Bransje: Entreprenør total

Nettside: www.ncc.no
E-post: firmapost@ncc.no

Firmabeskrivelse

NCC Norge AS er totalentreprenør innen bygg og anlegg. Vi jobber over hele Norge, og er blant de største entreprenørene i landet. Undervisningsbygg, Kontor-/Næringsbygg, Helsebygg, Badeanlegg, offentlige bygg, eiendomsutvikling, pukk, asfalt og kommunikasjon er NCCs viktigste arbeidsområder. NCC er et verdibasert selskap, våre kjerneverdier er Tillit - Ærlighet - Respekt.
NCC jobber for å ta kunden gjennom byggeprosessen til et positivt sluttresulatet for samtlige samarbeidspartnere.

Vår spesialkompetanse:

Building Midt-Norge er en del av NCC-konsernet og spesialiserer oss innen området bygg. Det være nybygg eller rehabilitering, med hovedvekt på Kontor-/næringsbygg, undervisningsbygg, helsebygg og badeanlegg. Vi har i senere tid bygget Høysikkerhetssykehus, Idrettsanlegg, Laboratorier, Kontorer, Kombinasjonsbygg, Barnehager, Skoler m.m. Både private og offentlige kunder er i porteføljen. NCC har et sterkt fokus går på samspills- og tidligfaseprosjekter hvor vi får utnyttet vår spiss- og spesialkompetanse, evnen til å håndtere kompleksiteten i byggeprosessen, i størst mulig grad, for bl.a å hjelpe våre kunder å nå sine prosjektmål.

Våre målgrupper:

Byggherrer, Eiendomsutviklere, Arkitekter, rådgivere mm.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Trondheim 04. desember 2008 | Bygg og anlegg Trondheim 27. november 2017 | Møteforum Bygg og anlegg Trondheim 18. november 2019 | Bygg og anlegg Trondheim 10. november 2022

Topp