Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Multiconsult Norge AS

Besøksadresse: Storgata 35, 1602 FREDRIKSTAD
Postadresse: Postboks 1424, 1602 FREDRIKSTAD

Bransje: Arkitekter, Prosjektledelse, Rådgivende ingeniører

E-post: fredrikstad@multiconsult.no

Firmabeskrivelse

Multiconsult er et av Norges ledende miljøer innen prosjektering og rådgiving. Med røtter tilbake til 1908 har selskapet hatt en sterk innvirkning på Norges utvikling og økonomiske vekst. Ved hjelp av mer enn 3000 dyktige medarbeidere tilbyr selskapet multifaglig rådgiving, design, prosjektering, prosjektoppfølging, ledelse, verifikasjon og kontroll - både nasjonalt og internasjonalt.

I Østfold er vi ca 145 medarbeidere innen forretningsområdene Bygg & eiendom, Industri, Olje & gass, Samferdsel, Fornybar Energi, Vann og Miljø og By og Samfunn. Vi har kontor i Fredrikstad, Moss og Sarpsborg.

Multiconsult ønsker å være best i bransjen til å innfri kundenes forventninger. Vi kan tilby en kontaktperson som sørger for å dekke alle fag.

Vår spesialkompetanse:

All nødvendig tjenester for rådgiving og prosjektering for utvikling av områder, bygge- og anleggsprosjekter. Fag: Prosjekt- og Bygge-ledelse, Konstruksjonsteknikk / byggeteknikk, Elektro, VVS, Geoteknikk og grunnundersøkelser, VAR, Veg, Regulering og arealplanlegging, Landskapsarkitektur, Brann, Akustikk, Bygningsfysikk, SHA og miljørådgivning, Verdianalyser og Taksering mm.

Våre målgrupper:

Industribedrifter, Eiendomsutviklere, Entreprenører, Offentlige utbyggere og etater.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Østfold 14. september 2009 | Bygg og anlegg Østfold 09. februar 2016 | Bygg og anlegg Østfold 05. februar 2018 | Bygg og anlegg Østfold 10. februar 2020

Topp