Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Multiconsult AS Østfold

Besøksadresse: Storgata 35, 1602 FREDRIKSTAD
Postadresse: Postboks 1424, 1602 FREDRIKSTAD
Telefon: 47 69 38 39 00

Bransje: Arkitekter, Prosjektledelse, Rådgivende ingeniører

Nettside: http:, , www.multiconsult.no
E-post: fredrikstad@multiconsult.no

Firmabeskrivelse

Multiconsult visjon er å være Bro mellom fortid og fremtid. Ved å forstå fortiden skal vi realisere fremskritt og garantere for en bærekraftig utvikling alle steder hvor vi gis anledning til å sette vårt fotavtrykk.

Multiconsult er et av Norges ledende miljøer innen prosjektering og rådgiving. Med røtter tilbake til 1908 har selskapet hatt en sterk innvirkning på Norges utvikling og økonomiske vekst. Ved hjelp av ca 3300 dyktige medarbeidere tilbyr selskapet prosjektledelse, multifaglig rådgiving og design, prosjektering, prosjektoppfølging, ledelse, verifikasjon og kontroll - både nasjonalt og internasjonalt.

I Østfold er vi ca 145 medarbeidere innen forretningsområdene Bygg & eiendom, Industri, Mobilitet og Samferdsel, Fornybar Energi og Vann og Miljø.

Vi har kontorer i Fredrikstad, Moss og Sarpsborg.

Vår spesialkompetanse:

Vi tilbyr alle tjenester og fagområder for rådgiving og prosjektering for utvikling av områder, bygge- og anleggsprosjekter. Eksempler på fagene vi tilbyr er blant annet: - Prosjekt- og bygge-ledelse - Konstruksjonsteknikk / byggeteknikk - Tekniske fag Elektro, Automasjon og VVS og energiteknikk - Geoteknikk, geologi og grunnundersøkelser - VAR og Veg-planlegging, - Arealplanlegging og reguleringsarbeid - Landskapsarkitektur - Brann, Akustikk, Bygningsfysikk - Bærekraftsrådgivning og BREEAM - SHA og miljørådgivning - Verdianalyser og Taksering

Våre målgrupper:

Alle som skal utvikle tomter og områder, bygg eller eiendommer som for eksempel Eiendomsutviklere, Entreprenører, Industribedrifter, Offentlige utbyggere og etater innen bygg og anlegg.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Østfold 14. september 2009 | Bygg og anlegg Østfold 09. februar 2016 | Bygg og anlegg Østfold 05. februar 2018 | Bygg og anlegg Østfold 10. februar 2020 | Bygg og anlegg Østfold 26. august 2021 | Bygg og anlegg Østfold 28. april 2022 | Bygg og anlegg Østfold 29. mars 2023

Topp