Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Multiconsult AS

Adresse: Nedre Skøyen Vei 2, 0213 OSLO
Telefon: 21 58 50 00

Bransje: Rådgivende ingeniører

Nettside: www.multiconsult.no
E-post: oslo@multiconsult.no

Firmabeskrivelse

Multiconsult er et av Norges ledende miljøer innen prosjektering og rådgiving. Med røtter tilbake til 1908 har selskapet hatt en sterk innvirkning på Norges utvikling og økonomiske vekst. Ved hjelp av mer enn 2900 dyktige medarbeidere tilbyr selskapet multifaglig rådgiving, design, prosjektering, arkitektur, prosjektoppfølging, ledelse, verifikasjon og kontroll - både nasjonalt og internasjonalt. Innenfor arkitektur samarbeider vi blant annet med vårt datterselskap Link Arkitektur, og innen samfunnsplanlegging med vårt datterselskap Analyse og Strategi.

Vår spesialkompetanse:

Multiconsult er opptatt av bærekraft og med spesialkompetanse på SHA, miljøledelse, risikovurderinger og Breeam hjelpes kunder til identifisering og implementering av miljømål for å muliggjøre en bærekraftig utvikling. I Multiconsult fokuseres det på at 100 års erfaring først og fremst skal bidra til å skape ny historie i samarbeid med selskapets kunder. Det handler om erfaring, rett kompetanse, effektiv prosjektstyring og riktig kompetansesammensetning hos selskapets medarbeidere. Både medarbeidere og kunder oppfordres derfor til å se muligheter der andre ser hindre og å sprenge grenser der andre fristes til å gå rundt.

Våre målgrupper:

Private og offentlige byggherrer, entreprenører og arkitekter

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Oslo 24. januar 2012 | Bygg og anlegg Oslo 23. november 2015 | Bygg og anlegg Romerike 22. mars 2018 | Bygg og anlegg Oslo 22. november 2018 | Bygg og anlegg Oslo 26. november 2019

Topp