Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Moby Entreprenør AS

Adresse: Moumgaten 34, 1658 Torp
Telefon: 965 01 300

Bransje: Avfallshåndtering, Betongarbeid og forskaling, Industri og mekanisk, Maskinentreprenører og grunnarbeid, Riving og sanering, Skadesanering

Nettside: www.moby.as
E-post: entreprenor@moby.as

Firmabeskrivelse

Moby Entreprenør AS ble stiftet i 2007 og har i dag 18 ansatte.
Selskapet ble etablert med tjenestene kjerneboring og betongsaging. Vi ble på kort tid en av de ledende på dette i Østfold. Mange spennende prosjekter og oppdragsgivere har gjort at vi har utviklet oss i bredden av tjenester. Våre virksomhet i dag har hovedfokus på tjenester innenfor betong, rivning og miljø.

Moby Gruppen har som mål å være en solid samarbeidspartner og en innovativ sparringspartner med gode løsninger for håndtering av avfall, miljø og gjenvinning. Vi består av en gruppe personer med lang og bred erfaring innenfor bygg & anlegg, industri, samt olje & gass-sektoren. Våre medarbeidere har stor kunnskap og interesse for de tjenestene vi leverer. Vårt motto er:

«å alltid levere til oppdragsgivers fulle tilfredshet»

HMS har en sentral plass i vår virksomhet og ingen gjøremål har prioritet over det!
Kvalitet leveres igjennom god gjennomføring i nært samarbeid med våre oppdragsgivere. Alt vi gjør er transparent og godt dokumentert.
Vi benytter Smartdok for registrering av timer og materialer slik at oppdragsgiver til enhver tid kan følge med på prosjektet digitalt.

Vi er medlem av MEF (Maskinentreprenørenes forbund), Startbank og JQS Aqilles. Forum for miljøkartlegging, Ruteretur

SVEIN ROGER BYE
Daglig leder

Vår spesialkompetanse:

Wiresaging - Skånsom riving av bygg og installasjoner. Bredde i maskinpark fra 1.5 tonn til 50 tonns høyriver. Elektrifiserte maskiner som rive roboter, hjullastere mm. Miljøkartlegging -avfallsløsninger og rapportering. Rettisekk.no Avfallsløsning i big bags eller stor sekk. Betongavdeling forskaling, støp/ understøping - injeksering. Betongsliping og fresing. Saging og kjerneboring.

Våre målgrupper:

Byggentreprenør/ Byggmestere, Eiendomsutviklere og besittere, Hovedentreprenører, offentlige byggherrer, arkitekter, rådgivende ingeniører, boligbyggelag, VVS, Energi, kraftverk og vindkraft.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Østfold 10. februar 2020

Topp