Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Metacon AS

Besøksadresse: Grenseveien 3, 1891 Rakkestad
Postadresse: Postboks 184, 1891 Rakkestad
Telefon: 47 69973900

Bransje: Entreprenør total

Nettside: www.metacon.no
E-post: firmapost@metacon.no

Firmabeskrivelse

Metacon ble etablert i 1997 og fremstår i dag, med vår avdeling Frigaard Entreprenør, som en velrennomert totalentreprenør med markedsområde øst for Oslofjorden. Vi betjener både offentlige og private byggherrer. Våre gjennomføringssterke prosjektteam bygger alt fra avanserte produksjonsanlegg og nærings-/logistikkbygg, til idrettsanlegg og større leilighetsbygg. Metacon består også av en stålavdeling som leverer stålkonstruksjoner til totalentreprenører over hele landet og innehar kontroll på hele verdikjeden; fra prosjektering, produksjon, til selve utførelsen og montering. Årlig omsetning ligger på ca. MNOK 600 og vi har i overkant av 90 kompetente medarbeidere. Selskapet inngår som datterselskap i Frigaard Property Group, med søsterselskapene Alento (Entreprenør) og Frigaard Bolig.

Vår spesialkompetanse:

Totalentrepriser

Våre målgrupper:

Metacon AS leverer utvikling, prosjektering og oppføring av komplette byggeprosjekter i det offentlige og private markedet i Østfold og søndre Akershus. Satsningsområder er offentlige bygg, som skoler og flerbrukshaller, samt lagerbygg, kontor-/næringsbygg og boliger. Vi er opptatt av å gi våre kunder den gode løsningen, en forutsigbar fremdrift og konkurransedyktige priser. Metacon prosjekterer, produserer og monterer komplette stålbygg etter kundens ønske og behov. I tillegg til bærende stålkonstruksjoner, prosjekterer vi takplater, hulldekker og sandwichvegger. Metacon prosjekterer og monterer stålbygg i hele landet.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Østfold 10. februar 2020 | Bygg og anlegg Østfold 28. april 2022 | Bygg og anlegg Østfold 29. mars 2023

Topp