Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Mesterblikk AS

Adresse: Løvåsmyra 6, 7072 HEIMDAL
Telefon: 47 98267000

Bransje: Blikkenslagere og takarbeid

Nettside: www.mesterblikk.no
E-post: post@mesterblikk.no

Firmabeskrivelse

Mesterblikk er et blikkenslagerfirma holder til på Løvåsmyra 6 på Heimdal i et moderne lokale (nybygg april 2008) på 800 m2 i 2. etasjer.
Vi har eget verksted på 600 m2 med en oppdatert maskinpark, moderne utstyr og hjelpemidler. Dette i tillegg til kvalitetsstyring og dyktige medarbeidere sikrer effektiv tilvirkning av produkter med riktig kvalitet levert til avtalt tid, til konkurransedyktige priser. Arbeidsstokken består i dag av 1 blikkenslagermester, 15 blikkenslagere med fagbrev, 2 hjelpearbeidere, 5 lærlinger og 1 kontorsekretær. Vi har eget KS og HMS-system og bedriftshelsetjenesteVår spesialkompetanse:

TAK: Vi leverer en komplett takløsning både på nybygg og ved restaurering av eldre boliger/bygninger. Vi tekker tak med taksten (betong og tegl), takstensimiterte plater (stål og aluminium), profilerte plater (stål og aluminium), båndtekking (stål, aluminium, sink og kobber), skifer. I tillegg utfører vi alle typer av beslag, takrenner, taksikring og snøfangere som naturlig hører med ved tekking av et tak. FASADE: Vi utfører kledning av fasader med metall som stål, aluminium, sink og kobber. Vi utfører alle typer beslag som må til for å gi et godt og varig resultat. I samarbeid med byggherre og arkitekt vil blikkenslageren sikre at sluttproduktet får en arkitektonisk utforming samtidig som den faglige utførelsen ivaretas.

Våre målgrupper:

Våre kunder er både firma/bedrifter og privatkunder.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Trondheim 23. november 2010 | Bygg og anlegg Trondheim 27. november 2017 | Møteforum Bygg og anlegg Trondheim 18. november 2019 | Bygg og anlegg Trondheim 10. november 2022

Topp