Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Mesterblikk AS

Adresse: Løvåsmyra 6, 7093 Tiller
Telefon: 47 98267000

Bransje: Blikkenslagere og takarbeid, Fasadearbeid

Nettside: www.mesterblikk.no
E-post: atle@mesterblikk.no

Firmabeskrivelse

Mesterblikk er et tak og blikkenslagerfirma holder til på Løvåsmyra 6 på Tiller i et moderne lokale på 800 m2 i 2. etasjer.
Vi har eget verksted på 600 m2 med en oppdatert maskinpark, moderne utstyr og hjelpemidler.
Dette i tillegg til kvalitetsstyring og dyktige medarbeidere sikrer effektiv tilvirkning av produkter med riktig kvalitet levert til avtalt tid, til konkurransedyktige priser.
Arbeidsstokken består i dag av 31 ansatte med svennebrev og fagbrev i taktekker og blikkenslagerfaget.
Vi har også tømrere med fagbrev.
Vi har også 4 lærlinger.
Vår spesialkompetanse:

TAK: Vi leverer en komplett takløsning både på nybygg og ved restaurering av eldre boliger/bygninger. Vi tekker tak med takstein (Skifer, betong og tegl), takstensimiterte plater (stål og aluminium), profilerte plater (stål og aluminium), båndtekking (stål, aluminium, sink og kobber), skifer. I tillegg utfører vi alle typer av beslag, takrenner, taksikring og snøfangere som naturlig hører med ved tekking av et tak. Vi jobber også på verneverdige bygg, med alt fra takkonstruksjon til yttertekking av skiferstein og båndtekking. FASADE: Vi utfører kledning av fasader med metall som stål, aluminium, sink og kobber. God erfaring med kompositt plater med bakenforliggende innfesting av fasaden. Vi utfører alle typer beslag som må til for å gi et godt og varig resultat. I samarbeid med byggherre og arkitekt vil blikkenslageren sikre at sluttproduktet får en arkitektonisk utforming samtidig som den faglige utførelsen ivaretas.

Våre målgrupper:

Våre kunder er både entreprenører, tømrerfirma/bedrifter og privatkunder.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Trondheim 23. november 2010 | Bygg og anlegg Trondheim 27. november 2017 | Møteforum Bygg og anlegg Trondheim 18. november 2019 | Bygg og anlegg Trondheim 10. november 2022

Topp