Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Mesta Anlegg og Grunnundersøkelser

Adresse: Bølerveien 92, 2020 Skedsmokorset
Telefon: 479 14 510

Bransje: Entreprenør total, Maskinentreprenører og grunnarbeid, Prosjektledelse

Nettside: www.mesta.no
E-post: ole.randmel@mesta.no

Firmabeskrivelse

Mesta Anlegg og Spesialproduksjon utfører alle typer anleggsarbeider inkludert: veianlegg, betong, vann og avløp, sprenging, jernbane, grunnarbeid, kai-og bruvedlikehold og fjell og tunellsikring. Vi har solide fagmiljøer med stor kompetanse innen en rekke fag.
Mesta anlegg er eksperter på grunnarbeid og grunnforhold. Vi har lang erfaring med bygging av veier og plasser, tomtearbeider, masseflytting, vann og avløp og infrastruktur. Mesta anlegg utfører komplekse veganlegg i tett trafikkerte strøk. Eksempler på dette er rundkjøringer, støyskjermer, osv, VA og kabelanlegg.

Grunnarbeidet er avgjørende for at det ferdige produktet skal bli best mulig, nærmest uansett hva slags anlegg det er snakk om. Mesta Anlegg bistår med alt fra geotekniske undersøkelser til massetransport, og ikke minst grunnarbeider som en del av større anleggsprosjekter som involverer flere fag og prosesser.

Vår spesialkompetanse:

Mesta anlegg er eksperter på grunnarbeid og grunnforhold. Vi har lang erfaring med bygging av veier og plasser, tomtearbeider, masseflytting, vann og avløp og infrastruktur. Mesta anlegg utfører komplekse veganlegg i tett trafikkerte strøk. Eksempler på dette er rundkjøringer, støyskjermer, osv, VA og kabelanlegg. Grunnarbeidet er avgjørende for at det ferdige produktet skal bli best mulig, nærmest uansett hva slags anlegg det er snakk om. Mesta Anlegg bistår med alt fra geotekniske undersøkelser til massetransport, og ikke minst grunnarbeider som en del av større anleggsprosjekter som involverer flere fag og prosesser.

Våre målgrupper:

Entreprenører, Eiendomsutviklere, Kommene og Stat, Konsulenter mm.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Oslo 01. desember 2021

Topp