Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Mercer (Norge) AS

Besøksadresse: Essendrops Gate 3, 0123 OSLO
Postadresse: Postboks 1838 Vika, 0123 OSLO
Telefon: 21 01 10 00  Faks: 21 01 10 90

Bransje: Forsikring

Nettside: http:, , www.mercer.no,
E-post: norway@mercer.com

Firmabeskrivelse

Mercer er en av Norges og verdens ledende forsikringsmeglere og konsulenter på området person- og pensjonsforsikringer. Mercer har ca. 20.000 ansatte i 42 land og er 63 ansatte i Norge med hovedkontor i Oslo og avdelingskontor i Trondheim.

Mercer er kjent for å ha stor bredde og spesialkunnskap, de hjelper sine kunder med utfordringer innom strategi og policyspørsmål angående lønn, ansatt goder, pensjon, forsikring og investering, samt aktuarberegninger.

På Møteforum stiller Mercer med forsikringsmeglere som er spesialister innen person- og pensjonsforsikringer. Ved å benytte deg av Mercer vil du få en partner som løpende overvåker markedet vedrørende priser, nye leverandører, nye produkter og lovendringer. Hjelper deg ved skadesaker og er din daglige sparingspartner. Mercer vil forløpende vurdere bedriftens forsikringer og komme med innspill til endringer om det er fornuftig. All korrespondanse fra forsikringsselskap vil gå via megleren for kontroll når man har inngått en megleravtale.

Vår spesialkompetanse:

MercerElect: Er en tjeneste som skreddersyr personalforsikringer for bedrifter med mellom 10 og 100 ansatte. Produktet gir bedriftene priser og vilkår som normalt er forbeholdt bedrifter i storkundemarkedet. I tillegg er det store administrative fordeler som inkluderer: - ingen krav om helseerklæring fra de ansatte og inn- og utmelding av ansatte bare 1 gang i året (antallsoppgave). Bedriftene har også tilgang til et kundesenter og et elektronisk dokumentbibliotek hvor alt av fakturaer, poliser, vilkår og skjematikk er lagret. Vil du vite mer om Mercer eller om MercerElect så ta kontakt med en av Mercer sine representanter på Møteforum eller send en e-post til norway@mercer.com.

Våre målgrupper:

Bedriftskunder.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Romerike 21. september 2010

Topp