Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Meberg & Rønningen AS

Adresse: Vebjørns Vei 5, 3400 LIER
Telefon: 907 02 555  Faks: 32 22 67 10

Bransje: Riving og sanering, Prosjektledelse, Skadesanering, Betongarbeid og forskaling, Asfalt og veiarbeid, Avfallshåndtering

Nettside: www.me-ro.no
E-post: firmapos@me-ro.no

Firmabeskrivelse

Meberg og Rønningen AS ble etablert i 2007 som et resultat av sammenslåingen av Meberg AS og Rønningen Betongsaging AS. Selskapet har utviklet seg fra å være enkeltmannsforetak til å bli et veldrevet og renommert entreprenørfirma med oppdrag over hele den sørlige del av Norge.

Vi leverer våre tjenester til offentlige og private bygningseiere, entreprenører og til industrien. Vi har en fleksibel prosjektorganisasjon som tar oppdrag i hele sørlige Norge og utfører årlig et betydelig antall prosjekter, alt fra små oppdrag for private, til store og krevende rivningsprosjekter.

Selskapet har solid kompetanse innen prosjektledelse og gjennomføring av; Miljøsanering, Asbestsanering, PCB-sanering, Innvendig rivning og rehabliteringsrivning, Betongsaging og kjerneboring, Asfaltsaging/fresing, Betongrenovering.

Vår visjon er å være en ledende og troverdig partner basert på "Faglig dyktige medarbeidere som leverer kvalitet til avtalt tid". Med satsing på et godt arbeidsmiljø og utfordrende oppgaver har vi opparbeidet et positivt omdømme og er en attraktiv arbeidsgiver.

Vår spesialkompetanse:

Betongsaging og kjerneboring - Våre kunder er alt fra store entreprenører/byggherrer til privatpersoner - vi påtar oss alle typer arbeider innen kjerneboring og betongsaging. Dette omfatter alt fra små hull i vegger og dekker til nedsaging av store grove betongkonstruksjoner med wiresag. Rivning og miljøsanering - Avhengig av dine behov og ønsker skreddersyr vi en pakke bestående av en eller flere tjenester. Det kan være kostnadsestimater, tilbud, kartlegging og gjennomføringsplaner for alle stoffer og materialer som må behandles spesielt i forbindelse med rehabilitering eller rivning av installasjoner og bygninger.

Våre målgrupper:

Vi leverer våre tjenester til offentlige og private bygningseiere, entreprenører og til industrien.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Vestfold 31. august 2010

Topp