Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Malercompagniet Oslo AS

Adresse: Kjelsåsveien 132, 0491 OSLO
Telefon: 23 39 18 00

Bransje: Malere og gulvlegging

Nettside: www.malercompagniet.no

Firmabeskrivelse

Malercompagniet Oslo as er et mellomstort malermesterfirma som ble etablert i 1988. Etter over 20 år i bransjen teller vi i dag femten faste ansatte med til sammen fire malermestere i administrasjonen. Våre malersvenner er allsidig sammensatt og består av tradisjonelle håndverkere.
Vi tilbyr våre kunder et vidt spekter av tjenester innenfor håndverksfaget ? hvor høy grad av personlig service og oppfølging er en selvfølge. Med denne filosofien i bunn har vi opparbeidet oss en posisjon som et velrenommert og moderne malermesterfirma.

For også å kunne håndtere mer komplekse oppdrag, har Malercompagniet Oslo as inngått samarbeidsavtaler med blikkenslager, muremester, stillasutleier og snekker. Vi er medlem av Maler og Byggtapetserernes Landsforbund (MLF).

Vår spesialkompetanse:

-Totalentrepriser for utvendig fasadearbeid -Etterisolering -Murarbeid, takarbeid, gipsarbeid, blikkenslager, vindusutskifting -Konsulentbistand - Tilstandsrapporter -Gulvarbeider, belegg, tepper, sliping -Egen tømmeravdeling -Egne lifter. -"Finere arbeid" -Alle typer av innvendig arbeid

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Oslo 26. november 2019

Topp