Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Mad Vest As

Adresse: Domkirkegaten 3, 5017 Bergen

Bransje: Arkitekter

E-post: eb@mad.no

Firmabeskrivelse

Mad skaper bygg, byer og tettsteder på lokalmiljøets, klimaet og naturens premisser. Med god arkitektur og design, i kombinasjon med kunnskap om lokalsamfunnets behov, står vi kompromissløst på byens, lokalmiljøets og naturens side.

Vi utfordrer alltid etablert praksis i søket etter nye og bedre svar på hvordan vi med arkitektur, design og kunnskap om by- og stedsutvikling, kan møte klima- og samfunnsutfordringene på en bedre måte. Og vi utfordrer hverandre, kundene, rådgiverne og kommunene for å finne frem tilden riktige løsningen for akkurat det stedet og den oppgaven vi til enhver tid jobber med.

Vår spesialkompetanse:

Mad har som strategi å jobbe urbant med sentrumsnære prosjekter. Kontoret er alltid på byens side og stiller krav til at prosjektene skal tilføre noe positivt til sine omgivelser. -Sentral godkjenning i klasse 3, arkitekturprosjektering i alle faser. -Interiørprosjektering alle faser. -Kommunikasjonsbyrå rettet mot eiendomsbransjen og Bygg og anlegg.

Våre målgrupper:

Offentlig og private oppdragsgivere innen arkitektur og design.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Bergen 05. november 2018 | Bygg og anlegg Bergen 28. oktober 2019 | Bygg og anlegg Bergen 23. mai 2022 | Bygg og anlegg Bergen 08. juni 2023

Topp