Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Mad Bergen AS

Adresse: Domkirkegaten 3, 5017 Bergen
Telefon: 402 45 498

Bransje: Arkitekter

Nettside: www.mad.no
E-post: tb@mad.no

Firmabeskrivelse

Mad arkitekter ble stiftet i 1997 av de tre arkitektene Kurt Singstad, Trond Elverum og Nicolai Riise. Mad står opprinnelig for moderne arkitektur og design. 20 år og en del større og mindre prosjekter senere, teller kontoret mer enn 65 ansatte, fordelt på kontorer i Bergen, Stavanger og Oslo. Mest kjent er kontoret for sitt leilighetsbygg B11 (Mad-bygget) i Barcode i Oslo, og Media city i Bergen. Under oppføring er også Juridiske fakultet på Tullinløkka i Oslo.

Mad er en arkitektgruppe organisert som et AS. Hovedkontoret ligger i Nydalen i Oslo. Konsernsjef i Mad AS er Nicolai Riise, mens Daglig leder i Mad Oslo AS er arkitekt Åshild Wangensteen Bjørvik, arkitekt Tordur Bryngeirsson er daglig leder i Mad Bergen AS, og i Mad Stavanger AS er Per Fredheim daglig leder.


Vår spesialkompetanse:

Mad har som strategi å jobbe urbant med sentrumsnære prosjekter. Kontoret er alltid på byens side og stiller krav til at prosjektene skal tilføre noe positivt til sine omgivelser. -Sentral godkjenning i klasse 3, arkitekturprosjektering i alle faser. -Interiørprosjektering alle faser. -Kommunikasjonsbyrå rettet mot eiendomsbransjen og Bygg og anlegg.

Våre målgrupper:

Offentlig og private oppdragsgivere innen arkitektur og design.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Bergen 05. november 2018 | Bygg og anlegg Bergen 28. oktober 2019 | Bygg og anlegg Bergen 23. mai 2022

Topp