Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Lunde Robertsen Advokatfirma

Besøksadresse: Henrich Gerners gate 14, 1501 Moss
Postadresse: Postboks 245, 1501 Moss
Telefon: 69 20 26 20

Bransje: Advokater

Nettside: www.lunderobertsen.no
E-post: post@lunderobertsen.no

Firmabeskrivelse

Lunde Robertsen gir tydelige og praktiske råd, forankret i klientens situasjon og behov. I stor grad er vi en strategisk rådgiver for våre klienter, og deltar i eller ved forberedelser til forhandlinger. Dersom det er nødvendig, bistår vi også ved konfliktløsning og tvistebehandling. 2 av våre advokater er sertifiserte meklere.

Vår spesialkompetanse:

For å gi fullservice til våre klienter må vi ha kompetanse innen flere områder. Våre oppdrag ligger blant annet innen: -Forretningsjus, selskapsrett, samt kjøp og salg av selskap eller virksomhet -Immaterialrett -Erstatning og forsikring -Fast eiendom og eiendomsutvikling -Kontraktsrett og entreprise -Skjønn og ekspropriasjon/grunnavståelse -Forvaltningsrett og plan- og bygningsrett -Gjeldsforhold, insolvens og restrukturering -Krisehåndtering -Arbeidsrett og omorganisering -Arverett og generasjonsskifte Vår kompetanse dekker de daglige utfordringer. For mer spesielle tilfeller hvor saken reiser problemstillinger ut over dette, har vi har vi et godt samarbeidsnett innen landets beste fagmiljøer (herunder akademisk) som kommer våre klienter til gode.

Våre målgrupper:

Lunde Robertsen sine satsingsområder er Næringsliv | Offentlig sektor | Fast eiendom Vi bistår særlig små og mellomstore bedrifter, offentlig sektor, boligsameier, organisasjoner og foreninger, samt privatpersoner.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Østfold 13. mars 2018

Topp