Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Lof Arkitekter AS

Besøksadresse: Rosenborggata 19 C, 0303 Oslo
Postadresse: Postboks 5273 Majorstuen, 0303 Oslo
Telefon: 47 22989770

Bransje: Arkitekter

Nettside: http:, , www.lof.no
E-post: mail@lof.no

Firmabeskrivelse

LOF Arkitekter AS ble etablert i 1985 på bakgrunn av arkitektkonkurranser, og har bygget seg opp til et veletablert firma med store og faste oppdragsgivere. Vi har oppdrag i hele Østlandsområdet, med hovedtyngden i Oslo og Drammen. Vi er 20 ansatte, med Sverre Olsen som gründer og daglig leder. Som et mellomstort arkitektkontor er vi opptatt av å være imøtekommende, fleksible og «hands on» i våre leveranser. I våre prosjekter tar vi utgangspunkt i stedets egenart og er opptatt av å skape robuste prosjekter der hensynet til god byggeøkonomi står sentralt. Vi vektlegger god stedstilpasning med hensyn på plangrep, skala, høyder og det overordnede arkitektoniske uttrykket.

Vår spesialkompetanse:

LOF sin spesialkompetanse er boligprosjektering, mixed-use, rehabilitering og by- og tettstedsutvikling. Vi har også gjennomført flere store kontor- og næringsprosjekter. Vi innehar høy kompetanse innen kapasitetsstudier, idéutvikling, mulighetsstudier, regulering og myndighetsbehandling i tillegg til hele gjennomføringsfasen.

Våre målgrupper:

Vår målgruppe er de større private og halvoffentlige bolig- og byutviklerne. Vi har rammeavtale med DNB og Bane NOR Eiendom. Vi har både gjennomførte og pågående prosjekter i Drammensområdet knyttet til regulering og prosjektering av bolig, næring og blandede formål.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Drammen 27. oktober 2021 | Bygg og anlegg Drammen 12. oktober 2022

Topp