Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Link Arkitektur AS Avd Fredrikstad

Adresse: Storgata 35, 1607 Fredrikstad
Telefon: 47 67124311

Bransje: Arkitekter, Eiendomsutviklere, Prosjektledelse

Nettside: linkarkitektur.no

Firmabeskrivelse

LINK arkitektur er blant de ledende arkitektkontorene i Skandinavia, både når det gjelder omsetning, antall ansatte og antall årlige gjennomførte prosjekter. Som forretningsmodell og filosofi, har LINK valgt å la våre 15 kontorer med ca. 470 ansatte i Norge, Sverige og Danmark, skape sin egen kultur og spesialfelt. Det ligger mange muligheter i at vi har kontorer geografisk nær deg. Samtidig er all kompetanse i systemet alltid tilgjengelig. Dette gjør at du som kunde kan nyte godt av lokalkjennskapen til ditt nærmeste LINK-kontor med alt det medfører av muligheter: Vi loser prosjekter mest mulig effektivt gjennom byråkratiet, sørger for effektiv og personlig oppfølging og medarbeidere som er lommekjente i omgivelsene og det lokale eiendomsmarkedet.

LINK arkitektur gir deg kreativ kraft i hele Skandinavia. Som siste skudd på stammen har vi startet kontor i København, noe som gir oss tilstedeværelse i alle de viktigste byene og regionene i Norge, Sverige og Danmark.

Vår spesialkompetanse:

Prosjektutvikling, arkitekturprosjektering

Våre målgrupper:

Eiendom, entreprenør, off. institusjoner

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Østfold 14. februar 2017 | Bygg og anlegg Østfold 05. februar 2018 | Bygg og anlegg Østfold 11. februar 2019 | Bygg og anlegg Østfold 28. april 2022

Topp