Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

LINK Arkitektur AS

Adresse: Kirkegata 4, 0153 Oslo
Telefon: 47 215 22 200

Bransje: Annen bransje, Arkitekter, Interiørarbeid, Prosjektledelse, Rådgivende ingeniører

Nettside: http:, , linkarkitektur.com
E-post: Oslo@linkarkitektur.no

Firmabeskrivelse

LINK arkitektur er blant de ledende arkitektkontorene i Skandinavia både når det gjelder omsetning, antall ansatte og antall årlige gjennomførte prosjekter. Som forretningsmodell og filosofi, har LINK valgt å la våre 15 kontorer med ca. 470 ansatte i Norge, Sverige og Danmark skape sin egen kultur og spesialfelt. Det ligger mange muligheter i at vi har kontorer geografisk nær deg. Samtidig er all kompetanse i systemet alltid tilgjengelig. Dette gjør at du som kunde kan nyte godt av lokalkjennskapen til ditt nærmeste LINK-kontor med alt det medfører av muligheter: Vi loser prosjekter effektivt gjennom byråkratiet, sørger for personlig oppfølging og medarbeidere som er kjente i omgivelsene og det lokale eiendomsmarkedet. I tillegg til bygningsarkitektur har vi bred og tilgjengelig kompetanse innenfor plan, landskap, interiør og maritim-/offshorefeltet. På grunn av strukturen og muligheten den gir for samarbeid mellom kontorene, har vi til enhver tid kapasitet til prosjekter innen bolig, næringsbygg, samferdsel, industri, byutvikling, offentlige bygg, idrettsanlegg helse og omsorg og utdanning/forskning.

Vår spesialkompetanse:

Arkitekturprosjektering (urbanisme, planlegging, arkitektur, interiør, design, landskap, bærekraft), rådgivning, utredning, prosessledelse og prosjektledelse.

Våre målgrupper:

Offentlig og private

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Drammen 06. februar 2008 | Bygg og anlegg Drammen 28. mai 2013 | Bygg og anlegg Romerike 22. mars 2018 | Bygg og anlegg Drammen 01. september 2020 | Møteforum Bygg og anlegg Oslo 17. mars 2021 | Bygg og anlegg Drammen 12. oktober 2022

Topp