Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

LeieEie AS

Besøksadresse: Kong Augvalds veg 8A, 4299 AVALDSNES
Postadresse: Postboks 75, 4299 AVALDSNES
Telefon: 47 52 84 65 80

Bransje: Eiendom og eiendomsforvaltning

Nettside: www.leieeie.no

Firmabeskrivelse

LeieEie as kjøper boliger av utbyggere. Per dags dato samarbeider vi med over 17 utbyggere spredt i Vestland, Rogaland og Agder, Viken, innlandet og Trøndelag.
Et samarbeid med LeieEie as vil sikre boligutviklerne salg, samtidig som boligprosjektet vil ha flere boligkjøps produkter å tilby samt økt synlighet og markedsføring for prosjektet.

LeieEie kjøper boliger i alle faser av et prosjekt. Vi ønsker å være en samarbeidspartner som gjør at prosjekter kommer i gang og at boligprosjekter blir sluttsolgt. LeieEie as har i dag en portefølje på nærmere 200 boliger, og vokser stadig. Med boligkjøps modellene DelEie og LeieEie skaper vi til stadighet nye boligeiere. Det gjør at vi hele tiden har behov for å kjøpe flere boliger.

Vår spesialkompetanse:

Boligkjøpsmodeller.

Våre målgrupper:

Våre kunder er den «glemte gruppen» som har betjeningsevne med liten eller ingen egenkapital. Det er de som ikke får lån i banken, men som har betjeningsevne og muligheten til å bli boligeiere.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Drammen 17. oktober 2023 | Bygg og anlegg Trondheim 09. november 2023 | Bygg og anlegg Oslo 30. november 2023 | Bygg og anlegg Sørlandet 25. januar 2024 | Bygg og anlegg Vestfold/Telemark 21. mars 2024

Topp