Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Kvadrat arkitekter AS

Adresse: Statsråd Krohgs veg 15E, 7021 TRONDHEIM
Telefon: 72 56 60 20

Bransje: Arkitekter

Nettside: www.kvadratarkitekter.no
E-post: kvadrat@kvadratarkitekter.no

Firmabeskrivelse

Kvadrat arkitekter har bred erfaring og kompetanse innenfor arkitektur, interiørarkitektur, byplanlegging og design i hele spekteret fra programmering og konseptutvikling til prosjektering og faglig oppfølging i gjennomføringsfasen.
Vi har erfaring fra mange ulike typer gjennomføring av byggesaker, fra tradisjonelle entreprisemodeller til totalentrepriser og samspillprosjekt. En god del av våre prosjekt er realisert på bakgrunn av deltakelse i konkurranser.
Vårt kontor har gjennom mange prosjekter hatt samarbeide med andre arkitektkontorer for større prosjekteringsoppgaver, og har flere samarbeidspartnere innenfor øvrige fagområder. Med bistand fra våre samarbeidspartnere, vil vi kunne tilby ytelser for komplette prosjekteringsoppdrag. Vi tilbyr i tillegg bistand innen by- og arealplanlegging. Dette dekker alt fra prosessbistand og mulighetsstudier til areal- og detaljplaner etter Plan- og bygningsloven.

Vår spesialkompetanse:

Kvadrat arkitekter har spesialkompetanse med flere referanseprosjekter innenfor områder som barnehager og skoler på alle utdanningsnivå, sykehjem og omsorgsboliger, psykiatriske behandlingsinstitusjoner og idretts- og badeanlegg. Vi har også mange referanser fra øvrige byggkategorier som fritidsboliger, eneboliger og boliganlegg, hotell- og reiselivsanlegg, kjøpesentra og næringsbygg mm.

Våre målgrupper:

Våre hovedarbeidsområder er kommunale, fylkeskommunale og statlige bygg av ulik størrelse og kompleksitet, men også med prosjekter for private byggherrer - og med virkeområde i hele landet.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Trondheim 04. desember 2008 | Møteforum Bygg og anlegg Trondheim 18. november 2019

Topp