Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Kople AS

Adresse: Hvervenmoveien 33, 3511 Hønefoss
Telefon: 32 11 00 11

Bransje: Bil, Elektro, Energi

Nettside: www.kople.no
E-post: salg@kople.no

Firmabeskrivelse

Kople bygger og drifter ladeanlegg med lynladere, hurtigladere og normalladere, over hele Norge. Du finner våre ladere på offentlige parkeringsplasser, ved næringsbygg, butikker, arbeidsplasser, hoteller og destinasjoner. Vi er med deg hele veien fra planlegging av ladeanlegget - til finansiering, montasje, drift, og support.

Kople har hovedkontor på Hønefoss. Våre ansatte har høy kompetanse innen prosjektledelse, salg, økonomi, teknisk drift, og markedsføring. Vi jobber vi for å ta et tydelig ansvar for miljøet og samfunnet, og ønsker å påvirke samarbeidspartnerne våre til å gjøre det samme. Slik bidrar vi til et litt mer bærekraftig samfunn.

Vil du utvide servicetilbudet på din lokasjon med en tjeneste som blir stadig mer etterspurt? La oss skape et godt og brukervennlig ladetilbud der!

Vår spesialkompetanse:

Drift og opprettelse av ladeanlegg med lyn-, hurtig-, og normallading.

Våre målgrupper:

Eiendomsselskap, Hotell, destinasjoner, butikkeiendom, næringslokaler, kommuner og offentlig virksomhet, bedrifter som ønsker ansattlading

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Hamar 06. mai 2021 | Bygg og anlegg Østfold 29. mars 2023 | Bygg og anlegg Bergen 08. juni 2023

Topp