Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Kanalbyen Eiendom AS

Besøksadresse: Sjølystveien 17, 4610 KRISTIANSAND S
Postadresse: Postboks 114, 4662 KRISTIANSAND S
Telefon: 38 00 60 00

Bransje: Eiendomsutviklere

Nettside: www.kanalbyen.no
E-post: post@kanalbyen.no

Firmabeskrivelse

Kanalbyen Partner AS og Kanalbyen Eiendom AS ble etablert februar 2013. Kanalbyen Partner AS er eid med 50% av Kanalbyen Utvikling AS (eid av Kristiansand Havn) og 50% av JBU Kanalbyen AS (eid av JBU Eiendom 80% og Vedal 20%). Partnerskapet ble inngått sommeren 2013. Kanalbyen Eiendom AS er eid 100% av Kanalbyen Partner AS.

Når 700 nye boliger skulle planlegges på Silokaia, var det en klar ambisjon å skape Kristiansands mest attraktive bomiljø og et signaturprosjekt.

Å utvikle et høykvalitets boområde på naturperlen Odderøya er imidlertid en oppgave som må forvaltes med dyp respekt.

Målet om å oppnå en levende bydel har gjort at vi har hatt et ekstra fokus på alt som foregår mellom byggene og utformingen av disse byrommene. Kanalbyen vil tilføre en helt ny adkomst til Odderøya for turgåere, gjennom bydelens forskjellige promenader og gårdsrom, til en ny oppgang til Peisestua.

Kanalen utgjør selve ryggraden i prosjektet, og gir enda en sjøside slik at de aller fleste boligene får kontakt med sjøen.
I Kanalbyen blir det mulig å bo og leve bynært på en helt ny måte i Kristiansand. Tilrettelegging for det sosiale bylivet er betydelig vektlagt i utformingen av Kanalbyen som bo- og opplevelsesbydel. Kombinasjonen av beliggenhet, arkitektur og fokus på moderne byutvikling gjør oss overbevist om at Kanalbyen vil bli en styrkende faktor for hele Kristiansand.


For mer informasjon om Kanalbyen, se www.kanalbyen.no.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Sørlandet 22. oktober 2012 | Bygg og anlegg Sørlandet 10. juni 2015

Topp