Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Jobzone Buskerud

Adresse: Rådhusgata 1, 3016 Drammen
Telefon: 32 22 10 22

Bransje: Bemanning og rekruttering

Nettside: www.jobzone.no
E-post: drammen@jobzone.no

Firmabeskrivelse

Hva kan Jobzone tilby?
Jobzone har en velprøvd rekrutteringsprosedyre, med datasystemet JobMatch, grundige erfaringer med internett som rekrutteringsverktøy og høy kompetanse ved jobbintervju, referansesjekk og utvelgelse. Vi er alltid til stede for kunden – ”døgnet rundt” – som rådgiver og ekstern konsulent, men uten å ta betalt for annet enn de effektive vikartimene. Vikarene får tett oppfølging ved oppstart, opplæring og ellers i kontraktsperioden, og vi reagerer raskt ved uforutsette situasjoner.

Våre hovedsatsningsområder er:
Kontoradministrasjon, salg, kundeservice, lager, industri, eiendomservice, økonomi/ regnskap og IT.

Situasjonsbestemte løsninger
Behovet for bemanning kan variere stort avhengig av hvilken situasjon bedriften befinner seg i. Det kan enten være etableringsfase, oppbemanning, nedbemanning, ansettelsesstopp eller store variasjoner i behovet for bemanning.

Jobzone er uansett en diskusjonspartner og kan levere situasjonsbestemte løsninger.
Selvsagt dekker vi også tradisjonelle vikariater i forbindelse med sykdom, permisjoner og ferieavvikling, samt formidler kandidater for faste stillinger.

vår visjon:
Vår visjon er å være den beste arbeidsgiver. Ekstra fokus på arbeidsgiverrollen gir fornøyde vikarer, og det meste går av seg selv – for kunden.

La Jobzone være din diskusjonspartner ved alle arbeidsbehov!
Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Drammen 01. juni 2005 | Møteforum Drammen 05. juni 2008 | Møteforum Drammen 08. mars 2011

Topp