Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Jk.Arkitektur as

Besøksadresse: Torgbakken 7, 5411 Stord
Postadresse: Postboks 125, 5401 Stord
Telefon: 930 47 919

Bransje: Arkitekter, Prosjektledelse

Nettside: www.jk-arkitektur.no
E-post: arc@jk-arkitektur, as

Firmabeskrivelse

Jk.arkitektur as ble etablert i 2005. Vi er nå 5 sivilarkitekter med kompetanse innenfor arkitekturprosjektering, byggeledelse, landskapsarkitektur, interiørarkitektur og grafisk design.

Vi arbeider med bygninger og installasjoner i varierende landskap og størrelser, både i innland og utland. De fleste av våre oppdrag ligger mellom Bergen og Stavanger.

Faglig leder arkitekt Jo Kjetil Nielsen har over 17,5 års erfaring og har vært ansvarlig arkitekt og prosjektleder for en rekke skole- og idrettsanlegg, offentlige anlegg, kontorbygg, forretningsbygg, leilighetsprosjekter samt eneboliger, hytter og naust.

Daglig leder Anders Rindom Christensen har 13 års erfaring og har sitt spesialområde innenfor prosjektledelse, prosjektering, bygningsdetaljer og byggeplassoppfølging.

Vår spesialkompetanse:

Vår styrke er en bred kompetanse innen alle aspekter av prosjekteringsprosessen og utnytte dette til å utvikle prosjekt med høy arkitektonisk kvalitet.

Våre målgrupper:

Vi har en bred kundekrets og utfører jobber for både private aktører til eiendomutviklere, totalentreprenører og offentlige aktører.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Haugesund 31. august 2015

Topp