Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Interiørforum AS

Adresse: Nansetgata 66, 3256 LARVIK
Telefon: 33 17 95 05  Faks: 33 11 49 19

Bransje: Belysning, Interiørarbeid

Nettside: www.interiorforum.no
E-post: benediac@online.no

Firmabeskrivelse

Interiørforum as har i ti år drevet med innredning av private hjem, hus, hytter, visningsboliger og styling av boliger for salg.
Vi er to søstre som i kombinasjon med butikken vår tilbyr konsulenttjenester og hjemmebesøk. Vi leverer alle typer belysning: allmenn, funksjon, punkt og stemningsskapende, ute og inne. Det samme gjelder for tapet, gardiner, solskjerming, møbler mm. Vi tilbyr måltilpasset søm, og samarbeider med flere underleverandører. Våre leverandører er ledende på market innenfor sitt fag, og det er påkrevd betydelig med kursing for å få forhandle merkene som selges hos oss. Vi ønsker å komme tyngre inn på det offentlige markedet, nybygg og rehabilitering og tror proffesjonelle kanaler som Møteforumet er en vei å gå.

Vår spesialkompetanse:

Våre samarbeidspartnere/leverandører er ledende på markedet. Vi er forhandlere av kvalitet og tidløs, god design kombinert med funksjon. Vi kan levere det meste innen tapeter, stoffer og søm, belysning og møbler mm.til det private og offentlige miljø. De fleste av våre leverandører har kolleksjoner for både kontrakt- og privatmarkedet . Vi har innredet skoler, barnehager, kontorer, aldersboliger og/-hjem, frisørsalonger, butikklokaler, venterom, legekontor i tillegg til private hjem og hytter. Vi har også innredet boliger på den franske rivierea.

Våre målgrupper:

Entrepenører og andre beslutningstakere som ønsker å forholde seg til et firma som kan levere det meste innen interiør.Vi ønsker å gjøre oss mer synlige for målgruppene vi alltid har hatt. Privat og offentlig, nybygg og rehabilitering, hus og hytte, ved sjøen og på fjellet, skoler/barnehager, kontor, sykehus, flyplasser, visningsboliger, boliger på den franske riviera m.fl. For innredning av tapeter, gardiner, solskjerming, møbler, belysning, Dux madrasser mm.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Vestfold 31. august 2010

Topp