Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Icopaltak AS

Adresse: Ringtunvein 7, 1712 Grålum
Telefon: 69 35 38 00

Bransje: Blikkenslagere og takarbeid

Nettside: www.icopal.no
E-post: jan.erik.garen@icopal.com

Firmabeskrivelse

IcopalTak har totalt 9 avdelinger.
Selskapet beskjeftiger over 200 taktekkere. Det gjør oss til en av Norges største takentreprenør, målt i omsetning og menneskelige ressurser.
Vi legger vekt på personlig kontakt
I IcopalTak tilstreber vi en flat organisasjon med korte beslutningsveier. Aksepterer du et tilbud fra oss, vil du kun ha èn person å forholde deg til når prosjektet skal gjennomføres.
Nybygg: Ved oppføring av alle typer bygg og boliger deltar vi gjerne i prosjektering for å oppnå de beste tekniske løsninger.
Vårt kvalitetssikringssystem gjør oss profesjonelle i alle ledd, fra forprosjektering til overlevering av FDV-rapporter og sluttdokumentasjon.
Rehabilitering av eneboliger og borettslag
Vi utfører alle typer rehabiliteringer av flate tak. Det være seg alt fra garasjer, terrasser og eneboliger, til større borettslag og næringsbygg. Vi utfører service avtaler på borettslag og næringsbygg.

Vår spesialkompetanse:

Icopal leverer solide tak/membraner og radon produkter med en unik kvalitet som gir god og langvarig beskyttelse. Icopals unikhet ligger ikke bare i produktkvalitet, men også i tilbehøret som er tilpasset produktene og som gjør monteringen sikker. IcopalTak leverer også permanent fallsikring til tak. Mer info om systemet her http://www.icopal.no/Produkter/Flate%20tak%20og%20membraner/fallsikring.aspx

Våre målgrupper:

Entreprenører / eiendomsutviklere / eiendomsforvaltere

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Østfold 09. februar 2016 | Bygg og anlegg Østfold 14. februar 2017

Topp