Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Ibsenhuset AS

Besøksadresse: Lundegata 6,
Postadresse: Postboks 133 Sentrum, 3701 SKIEN
Telefon: 35 58 13 30

Bransje: Hotell og konferanse, Event og underholdning, Restaurant og bar

Nettside: www.ibsenhuset.no

Firmabeskrivelse

Ibsenhuset er en ypperlig arena for kurs, konferanser, messer, events, møter og alle typer selskapligheter. Foruten vår storsal, med 800 plasser i amfi, har vi en meget fleksibel sal som kan romme opptil 350 personer i kinooppsett (270 i konferanseoppsett). Vi har også flere mindre saler og rom som kan brukes i forbindelse med parallellsesjoner og gruppearbeid. Velsmakende bevertning serveres fra Ibsenhusets faste leverandør Restaurant Henrik & Kompani og vi er selvfølgelig behjelpelig med å tilrettelegge alle sider av et arrangement. Ibsenhuset har høy kompetanse på all relevant konferanseteknikk og vår store foajé er glimrende til både pauser og utstillingsområde.

Vår spesialkompetanse:

Som kombinert kulturhus og konferansensenter, er Ibsenhuset et meget godt rustet på teknisk utstyr og teknisk kompetanse innen lyd og lys. Vi har også et spesielt godt pause- og utstillingsområde i vår romslige foajé, noe som er nyttig for mange konferansearrangører som gjerne vil trekke inn sponsorer for å delfinansiere et arrangement.

Våre målgrupper:

Bedrifter som skal ha samlinger/seminarer/publikumsarrangementer eller ulike type sammnenkomster/selskaplighet Offentlige etater som skal arrangere konferanser eller ulike type sammenkomster/selskaplighet Organisasjoner som skal arrangere konferanser eller ulike type sammenkomster/selskaplighet

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Telemark 31. oktober 2006 | Møteforum Telemark 28. november 2011

Topp