Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

i-Bolig AS

Adresse: Balder Allé 2, 2060 Gardermoen
Telefon: 400 12 144

Bransje: Boligprodusenter og ferdighus, Eiendomsutviklere

Nettside: www.i-bolig.no
E-post: post@i-bolig.no

Firmabeskrivelse

Bedriften bygger ulike boligtyper over store deler av Romerike. Vårt medlemskap i Systemhus er med å sikre oss gode og funksjonelle boligtyper. Systemhus er i tillegg en del av Mestergruppen som gir oss tilgang til masse god kompetanse. I-Bolig AS (tidligere Nordbohus Romerike) er inne i sitt 21 år, og har levert ca. 1700 boliger siden oppstarten. Vi har etter hvert fått en god posisjon som feltutbygger, hvor vi leverer leiligheter, tomannsboliger og andre boformer. Bedriften besitter i dag en tomteportefølje på ca. 250-300 boliger. Omsetningen i 2022 er forventet å bli på ca. 200 millioner kroner. Vi er lokalisert i Gardermoen næringspark og har lokaler i næringsdelen av Thon Hotel Oslo Airport.

Vår spesialkompetanse:

Hovedproduktet vårt en trehusbasert boligbebyggelse. Bedriften besitter betydelig kompetanse på felt utvikling og gjennomfører kontinuerlig flere utbygginger i Romerikesregionen hvert år.

Våre målgrupper:

Vårt hovedmarked er privatkunder på boligsøk. Målgruppene varierer noe avhengig av hvilken type prosjekt vi har, men som oftest er målgruppen identifisert som familier med to inntekter, boende i vår region.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Romerike 28. mars 2012 | Bygg og anlegg Romerike 07. september 2022

Topp