Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

HRG AS

Besøksadresse: Storgata 37, 1601 Fredrikstad
Postadresse: Postboks 303, 1601 Fredrikstad
Telefon: 69 39 65 65

Bransje: Reisebyråer

Nettside: hrgworldwide.com

Firmabeskrivelse

HRG Nordic, Centrum Reisebyrå AS eies av Knut Axel Ugland Holding AS. Vi består i dag av 9 kontorer: Grimstad, Porsgrunn, Sandefjord, Fredrikstad, Molde, Kristiansund, Trondheim, Steinkjer og Haugesund. Vi er en franchise av HRG Nordic AS, som er en del av den globale kjeden HRG. HRG eies av det engelske konsernet Hogg Robinson Plc hvor forretningsreiser utgjør kjernevirksomheten. HRG har eksistert i Norge siden 1850, vi startet opp under navnet Bennett Reisebureau. For HRG er det en økonomisk trygghet at vi er tilstede i alle markeder (forretning, gruppe og ferie), og våre kunder drar fordel av å ha en partner med god økonomi og solid omdømme gjennom global ekspertise og lokal kunnskap.

Vår spesialkompetanse:

Vår forretningsreiseavdeling har spesialkompetanse på forretnings- og marinereiser. Vår gruppeavdeling er spesialister på gruppearrangementer av ulike typer. Itillegg har vi Bennett Ferie, en avdeling med spesialkompetanse på feriereiser.

Våre målgrupper:

Forretningsreiseavdelingen betjener kunder innen alle bransjer, både innen privat næringsliv og offentlig sektor. Gruppeavdelingen skreddersyr arrangement for bedrifter, forbund og private foreninger, klubber og lag. Bennett Ferie betjener privatmarkedet.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Østfold 13. mars 2018

Topp