Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

HOLON STAVANGER AS

Adresse: Langgata 30, 4306 Sandnes
Telefon: 47 40001031

Bransje: Arkitekter

Nettside: holon.no
E-post: post@plank-arkitekter.no

Firmabeskrivelse

PLANK arkitekter AS
Plank arkitekter AS ble grunnlagt i mars 2008, og har allerede etablert seg som et av de mest betydningsfulle arkitektkontorene i regionen.
Kontoret ble startet av en gruppe arkitekter med røtter fra arkitektmiljøet i Sandnes, og med lang erfaring innen prosessen med prosjektering og gjennomføring av store byggeprosjekter. Denne erfaringen, sammen med at firmaet i tillegg har knyttet til seg unge og nyutdannede arkitekter, mener vi vil være den beste forutsetning for spennende konsepter og stødig gjennomføring av byggeprosjekter. Kontoret består idag av 11 medarbeidere, der alle prosjekterende er utdannede arkitekter. Dette er et bevisst valg for å sikre at arkitekturen blir ivaretatt i alle ledd av prosjekteringen og for å holde kompetansen på kontoret på et høyt nivå.
Vi har erfaring fra prosjektering i alle størrelser fra kommuneplaner og detaljplaner, til næringsbygg ,boligområder, eneboliger og interiør.
Vår visjon er å skape funksjonelle og vakre omgivelser som gir merverdi for kunden, regionen og oss selv.

Våre målgrupper:

Eiendomsutviklere, tomteeiere, kommuner, private utbyggere,

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Stavanger 07. mai 2018 | Bygg og anlegg Stavanger 14. september 2022

Topp