Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Høve Støtt Hallingdal AS

Adresse: Vesleslåttvegen 13, 3580 GEILO
Telefon: 32 09 14 10  Faks: 32 09 16 06

Bransje: Event og underholdning, Utdanning og kurs

Nettside: www.hovestott.no
E-post: post@hovestott.no

Firmabeskrivelse

?Å bli en tydelig og betydelig aktør i norsk reiseliv, på kunnskapsformidling, økoturisme, bærekraftig drift og innovasjon på lokalt, regionalt og nasjonalt nivå. Vi vil tilstrebe å være et forbilde for andre som legger bærekraftprinsippene til grunn i sine vurderinger og verdier i egen drift?

Det er viktig å utnytte naturen vi har rundt oss. Vi tar med oss folk i fjellrevens rike, helt uten å forstyrre eller å skremme de som bor der. På den måten sørger vi også for at folk blir bevisst på hvordan de skal oppføre seg i naturen. Når vi holder sparkesafari byr vi på lokal fjellkost, og forteller dem om Geilo og områdets rike historie. Bedriftsgrupper introduserer vi ofte til Dølaleik, som er den opprinnelige formen for teambuilding. Da åpner vi opp en ny verden, og motiverer dem gjennom terrengcurling og stibowling. Det er godt å kjenne på kroppen at det er lov å være unik. Vi jobber mye med at det «høve støtske» i våre opplevelser er det som skiller seg ut, og gjør oss dermed unike.

Vi operer i hele Buskerud fylke, med Hallingdal som hovedarena og med utgangspunkt i Geilo.

Vår spesialkompetanse:

Årets reiselivsbedrift 2011 i Norge. Godkjent Norsk Økoturisme bedrift, godkjent Miljøfyrtårn 2012, medlem av Virke, NHO, HANEN, Hallingkost, Livsverkene og har et stort samfunnsengasjement. Høve Støtt Hallingdal tilbyr motiverende kurs og foredrag.

Våre målgrupper:

Bedrifter som vil gjøre noe positivt, meningsfylt, utviklende og morsomt sammen. Hug, leik og alvor er våre verdier. Vi iscenesetter opplevelser som vil sette spor i folk. Høve Støtt Hallingdal er mest av alt interessert i å gi folk nye opplevelser i trygge og sikre omgivelser. Vår viktigste målgruppe er folk og bedrifter som vil gjøre noe ekstraoridenært for de rundt seg.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Drammen 07. februar 2007 | Møteforum Drammen 30. mai 2012

Topp