Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Hamar Olympiske Anlegg

Besøksadresse: Vikingskipet, Åkersvikaveien 1, 2321 Hamar
Postadresse: PB. 560, 2304 Hamar, 2321 Hamar
Telefon: 62 51 75 00

Bransje: Event og underholdning, Hotell og konferanse

Nettside: www.hoa.no

Firmabeskrivelse

Vinter OL i 1994 endret Norge og Mjøsregionen i betydelig grad. Hamarregionen fikk to nye storstuer - Vikingskipet og Hamar OL-Amfi. Sammen med høy arrangementskompetanse, har disse gitt regionen ett solid grunnlag for å skape gode arrangementer sammen med våre kunder.

Våre arenaer gir rom for spennende og dynamiske romkonsepter der man utnytter byggets spennende former, det store arealet og det formidable rommet mellom gulv og tak. Muligheten til å lage et arrangement med en ny og spennende profil er unik. I kombinasjon med dere skreddersyr vi rammene, slik at lys, lyd, logistikk, og romkonsept tilpasses formålet. Med Vikingskipet som arena har du en fleksibilitet som du vanskelig vil finne andre steder i Norge. Her kan du kombinere konferansedel, utstillingsområde og festområde på en og samme flate. Vi er stolte over de store arrangementene vi har gjennomført, men har skreddere klare for å sette din ide ut i livet.

Hamar Olympiske Anlegg har bred kompetanse, og samarbeider tatt med overnattingsnæringen i Hamar. Koordinering og prosjektledelse er spisskompetanse vi setter sammen og hvert oppdrag.

Vår spesialkompetanse:

Aktivt nettverk som tilbyr skreddersøm. Prosjektledelse, påmelding og koordinering.

Våre målgrupper:

Store begivenheter som trenger spesielle rammer.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Oslo 26. oktober 2009 | Møteforum Oslo 22. mars 2010

Topp