Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

H & K Sandnes AS

Adresse: Hegdalveien 64, 3261 Larvik
Telefon: 47 33125277

Bransje: Anleggsgartnere, Asfalt og veiarbeid, Maskinentreprenører og grunnarbeid, Rørinspeksjon

Nettside: hk-sandnes.no
E-post: firmapost@hk-sandnes.no

Firmabeskrivelse

H & K Sandnes er et maskinentreprenørfirma med solid erfaring og dyktige fagarbeidere. Firmaet ble etablert i 1972 og fusjonerte med Sverre Øyen AS i 1998. I 2022 ble en del av Green Landscaping Group og er idag i en gruppering med 12 andre selskaper i Norge innen grunn, vva, terreng og landskapsarbeider.
Vårt hovedarbeidsområde er alt innen grave- og masseflyttingsarbeider, vei- og ledningsanlegg, legging av utvendige vann- og avløpsledninger, rehabilitering av eksisterende ledningsanlegg, saneringsoppdrag etc. Vi er pr idag 54 ansatte og har en moderne maskinpark for å løse de prosjektene vi har.
Vi opptrer gjerne som totalentreprenør, det sikrer deg som kunde at kvalitet, pris og framdrift blir som avtalt.
Vi har hovedkontor i Larvik og regner Vestfold og Grenland som vårt primærmarked, men påtar oss gjerne oppdrag også i nabofylkene ved behov.
Våre oppdragsgivere er offentlige tiltakshaver, profesjonelle eiendomsutviklere og privatpersoner.

Vår spesialkompetanse:

- Rehabilitering av vann og avløp samt overvannshåndtering. - Grunn og utomhusarbeider for kontor, næring forretning og hotellbygg. - No-Dig, utblokking av ledninger ved innføring av nye ledninger i gamle. Kan også øke dimensjon i eksisterende rør. - Sveising av PE-rør og bend. Med egne sveisemaskiner opp til Ø630mm samt bend opptil Ø630mm. - Vi har også utstyr trykkprøving/kloring og kontroll av vann og avløpsanlegg.

Våre målgrupper:

Vi er en mellomstor bedrift og har kunder og oppdrag fra privatpersoner til eiendomsaktører og offentlige etater. Men hovedtyngden av oppdragene utføres for: - Offentlige etater i fylke og kommuner - Private eiendomsfirma og utviklere - Private personer som skal ha utført gravearbeider som drenering, grunnarb for enebolig/garasje etc.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Vestfold/Telemark 16. oktober 2017 | Bygg og anlegg Vestfold/Telemark 03. mai 2023

Topp