Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Griff Arkitektur

Adresse: Stadion 21, 1671 Kråkerøy
Telefon: 995 64 943

Bransje: Arkitekter

Nettside: www.griffarkitektur.no
E-post: mail@griffarkitektur.no

Firmabeskrivelse

Griff Arkitektur holder til i Fredrikstad og står bak prosjekter som Arena Fredrikstad, Campus Fredrikstad, Byhaven Fredrikstad, Dokka 6 Fredrikstad, Storgata 5, Varnaveien 43 Moss, BT 5 Studentbyen Fredrikstad, Verket Atrium/Panorama i Fredrikstad, Litteraturhuset i Fredrikstad, Helsehuset Fredrikstad, Gangbru Vesterelva, Fredrikstad stadion, Quality hotell Fredrikstad, Ingeniørhøyskolen i Østfold, Akademi for scenekunst, Wilberg Atrium i Fredrikstad, Kirkens Bymisjon Fredrikstad og Cowi Fredrikstad, samt et stort antall planer og reguleringsplaner i inn og utland.

Vårt hovedfokus er å levere iht. til de forventninger og ambisjoner vi setter oss sammen med byggherre. Vi er opptatt av å skape merverdi i alle prosjekter ved å se prosjektene i en større sammenheng og sikre at de tilfører noe til de omgivelser de forholder seg til.

Vår spesialkompetanse:

Arkitektur, urbanisme, planlegging, kommunikasjon og strategisk rådgivning knyttet til prosjektutvikling

Våre målgrupper:

Private og offentlige kunder i Norge, Sverige og Baltikum

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Drammen 31. mai 2012 | Bygg og anlegg Østfold 09. februar 2016 | Bygg og anlegg Drammen 23. mai 2017 | Bygg og anlegg Østfold 29. mars 2023

Topp