Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Gravdal Bygg AS

Besøksadresse: Halbrendsøyra 2, 6800 FØRDE
Postadresse: Postboks 147, 6801 FØRDE
Telefon: 47 87 40 00

Bransje: Boligprodusenter og ferdighus, Eiendomsutviklere, Entreprenør total

Nettside: www.gravdal.no
E-post: firmapost@gravdal.no

Firmabeskrivelse

Gravdalgruppa as består av Gravdalgruppa as, Gravdal Prosjektutvikling as, Gravdal Bustadprosjekt as og Gravdal Bygg as og har siden 1961 vert en av de ledende aktørene innen boligbyggebransjen i Sogn og Fjordane og spesielt i Førde.
Hovedaktiviteten til Gravdalgruppa er totalentrepriser innen privat sektor, fortrinnsvis i boligmarkedet, men vi har også god erfaring med bygging av omsorgsboliger, skoler og barnehager til offentlig sektor. Gravdalgruppa selger i et normalår ca.100 eneboliger, hytter, leiligheter og rekkehus/tomannsboliger.
Vi har kjøkkenbutikk i Førde der vi tilbyr et rikt utvalg av kjøkken, bad og garderober fra 3 kjente leverandører. I Førde har vi også et eget lager der vi både kan mellomlagre byggevarer og drive med enkel prefabrikasjon av elementer i treverk. Vi har egne tømrere og lærlinger.
Gravdalgruppa sitt hovedkontor ligg i Førde med avdelingskontor i Bergen. Vi er per i dag totalt 53 tilsette. I tillegg sysselsetter vi et større antall underleverandører.
I Bergen har vi nå lagt ut siste byggetrinn i det populære Glaskaråsen Panorama prosjektet i Åsane, her skal vi bygge 15 leiligheter fordelt på to bygningskropper. Totalt inngår 60 leiligheter i prosjektet Glaskaråsen Panorama. Vi har også kjøpt en tomt rett ved Lagunen, Øvre Krohnåsen 4, der vi nå prosjektutvikler 13 flotte leiligheter som får nydelig utsikt over Apeltunvannet, samt kort vei til Lagunen og Bybanestopp. Disse leilighetene kommer etter planen for salg i januar 2017. I Kjøkkelvik har vi foreløpig en ferdig regulert tomt til salgs, planlagt for ca 16-18 boligenheter, annonsen ligger på finn.no.

Vår spesialkompetanse:

Regulering av tomter, Prosjektutvikling, Totalentrepriser, Boligbygging, Prosjektledelse, prosjekteringsledelse og byggeledelse

Våre målgrupper:

Utbyggere, Investorer, Tomteeiere, Samarbeidspartnere/Underentreprenører, Leverandører av smarte løsninger som bidrar til effektiv produksjon, Arkitekter (primært for samarbeid i offentlige og private konkurranser) og Rådgivende ingeniørfirma.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Bergen 28. mai 2009 | Bygg og anlegg Bergen 30. oktober 2012 | Bygg og anlegg Bergen 07. november 2016

Topp