Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

GK Norge AS

Besøksadresse: Halfdan Wilhelmsens Allè 48, 3117 Tønsberg
Postadresse: PB 1238, 3105 Tønsberg
Telefon: 47 33 37 83 33

Bransje: Energi, Rørleggere og VVS, Ventilasjon

Nettside: www.gk.no

Firmabeskrivelse

GK er Skandinavias ledende tekniske entreprenør og servicepartner med ekspertise innen ventilasjon, elektro, rør, sikkerhet, byggautomasjon, kulde og energi. Våre mer enn 3300 medarbeidere i Norge, Sverige og Danmark tar hånd om alt av teknikk i bygg, fra prosjektutvikling og installasjon til drift og vedlikehold. GK Gruppen omsetter for 6 milliarder kroner.
Selskapet har eksistert siden 1964 og har hatt en jevn og dynamisk vekst, fra etableringen i Oslo til et nordisk inneklimakonsern med en ambisjon om et bedre miljø.

Nærhet til kunden:
GK har en strategi om nærhet til kunden. Vi skal være tilstede lokalt og samtidig ha fordelen av høy teknisk kompetanse og et godt støtteapparat sentralt.

Vår spesialkompetanse:

Ventilasjon Rør Elektro Kjøl Avfukting / befukting Byggautomasjon / SD-anlegg Energiovervåking Vannbårne systemer Energi Energimerking Renrom

Våre målgrupper:

Eiendomsbesittere (privat / offentlig) Totalentreprenører Industri

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Vestfold 27. august 2009 | Bygg og anlegg Vestfold 31. august 2010 | Bygg og anlegg Vestfold/Telemark 16. september 2019 | Bygg og anlegg Vestfold/Telemark 09. juni 2021

Topp