Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Fredrikstad Innovasjonspark

Adresse: Øraveien 2, 1630 GAMLE FREDRIKSTAD
Telefon: 69 39 52 00

Bransje: Eiendom og eiendomsforvaltning

Nettside: www.innovasjonsparken.no

Firmabeskrivelse

Fredrikstad Innovasjonspark hvor industri, innovasjon og kulturnæringer møtes eier nå tidligere område til Denofa AS på Øra i Fredrikstad.
En masterplan for utvikling av området, fokuserer på en inkluderende nærings- og innovasjonsstrategi, med tilrettelegging for synergier mellom næring og næring, samt næring og kultur. Innovasjon innenfor eksisterende industrielle virksomheter er et viktig satsningsområde.

Fakta - Det er stor bredde i bedriftene og bransjene som holder til ved Fredrikstad Innovasjonspark. Alt fra et gammeldags letterpress-trykkeri til moderne industridesign er bare to av mange ytterligheter. Det jobbes aktivt med nettverks- og kompetanseutveksling på tvers av fagmiljøene og bransjene, noe som allerede har skapt vekst i mange av bedriftene.

Lokaler for: Industri - Kontorer - Kunst og kultur - Musikk - Kurs, møte og konferanser (opp til 400) - Lager (varmt og kaldt)
Arealer: Bygninger / 300 dekar - Antall bygninger / 40 stk - Planlagt bygningsareal / 40-60.000 kvm - Industriområde / 300 dekar
Kapasitet: Dypvannskai / 500lm - Tankkapasistet / 65 tanker-114.000 tonn
Infrastruktur: Fibernettverk - Adgangskontroll med portvakt - Dampnett - Trykkluftnett
Tilrettelegging: Gode parkeringsmuligheter - Kantine på området - Stort parkområde

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Østfold 09. februar 2016

Topp